Σεμινάριο διεύθυνσης χορωδίας με τον Αντώνη Κοντογεωργίου στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας

Δημοσίευση: 24 Φεβ 2015 21:11 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 20:11

Η Μικτή Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας διοργανώνει σεμινάριο διεύθυνσης χορωδίας με τον Αντώνη Κοντογεωργίου.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε διευθυντές χορωδιών, καθηγητές μουσικής, χορωδούς και σπουδαστές, οι οποίοι θα μπορούν να το παρακολουθήσουν ως ενεργά μέλη ή ως ακροατές. Θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας από την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου μέχρι την 1η Μαρτίου και θα είναι συνολικής διάρκειας 24 ωρών.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει θεωρητικής και πρακτικής φύσεως εισηγήσεις, καθώς και θέματα φωνητικής τεχνικής και τεχνικής διεύθυνσης χορωδίας.

Ο Αντώνης Κοντογεωργίου, εκ των βασικών συνεργατών του Μάνου Χατζιδάκι, με πρόσκληση του οποίου ανέλαβε τη δημιουργία και τη διεύθυνση της χορωδίας της ΕΡΤ, θέση που υπηρέτησε με συνέπεια επί 32 χρόνια, αποτελεί μία από τις κορυφαίες μουσικές προσωπικότητες της χώρας μας που δεν χρειάζονται συστάσεις.

Με πάνω από 1.600 παραστάσεις σε όλο τον κόσμο ως μαέστρος και σολίστ, με διακρίσεις και βραβεία, με αξιόλογο συγγραφικό έργο, με θητεία στο Κέντρο Χορωδιακής Πράξης του Υπουργείου Πολιτισμού και σε πλήθος άλλων φορέων  στη διάδοση και την ανάπτυξη της χορωδιακής μουσικής παιδείας στη χώρα μας.

Στο σεμινάριο θα λάβουν μέρος η Μικτή και η Παιδική χορωδία του Δ.Ω.Λ, τις οποίες θα διδάξει και θα διευθύνει ο Αντώνης Κοντογεωργίου, καθώς επίσης και τα ενεργά μέλη του σεμιναρίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass