ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΗ ΝΑΤΣΙΟΥΛΗ ΣΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ

Όταν οι φωτογραφίες μιλούν...

Δημοσίευση: 02 Μαρ 2015 9:55 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 20:23

Ένας πρωτότυπος διαγωνισμός και έκθεση φωτογραφίας παρουσιάζονται στο πλαίσιο του 7ου Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Λάρισας-artfools.

Με ερέθισμα και αφετηρία 20 φωτογραφίες του Λαρισαίου Φώτη Νατσιούλη επιλεγμένες από τον ίδιο, κλήθηκαν μέσα από το διαδίκτυο οι λάτρεις της εικόνας και του λόγου, να στείλουν τη δική τους άποψη εμπνεόμενοι από αυτό που βλέπουν, από αυτό που φαντάζονται ή από αυτό που επιθυμούν.

Το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά εκπληκτικό. Διαμάντια κυριολεκτικά λόγου και σκέψης, προβληματισμού και φαντασίας έφθασαν στην οργανωτική επιτροπή, συνοδεύοντας τη φωτογραφία ερέθισμα.

Μια έκθεση πρωτότυπη αφού οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να δουν τις φωτογραφίες του ταλαντούχου φωτογράφου, αλλά να διαβάσουν ακριβώς στο πλάι τις σκέψεις που ξεδίπλωσαν όσοι εμπνεύστηκαν από αυτές.

Έτσι απόψε στις 8:30 μ.μ. θα γίνουν τα εγκαίνια αυτής της έκθεσης.

Παράλληλα στο πλαίσιο του αφιερώματος του 7ου Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ /artfools, θα πραγματοποιηθούν προβολές ταινιών του Νίκου Περάκη «Η συντρόφισσα συγκάτοικος» στις 4 μ.μ στο ΤΕΙ Θεσσαλίας και από τις 18:00 – 20:00 στο Γαλλικό Ινστιτούτο το «Χρυσό πράγμα». Ενώ από τις 5 μ.μ. έως τα ξημερώματα στο «Μεταλλουργείο» θα προβληθούν ταινίες εναλλακτικού κινηματογράφου cult sci-fi movies.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass