Αναδρομική Στάση στο Γαλλικό Ινστιτούτο

Δημοσίευση: 03 Μαρ 2015 13:11 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 20:25

 

Το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας παρουσιάζει την αναδρομική έκθεση του Λαρισαίου Εικαστικού και Εκπαιδευτικού Ιωάννη Ντάκου με τίτλο «Αναδρομική Στάση». Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 31 Μαρτίου 2015 και ώρα 8μμ.

Ο Ιωάννης Ντάκος γεννήθηκε στην Λάρισα. Αποφοίτησε με "Άριστα" από την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών της Θεσσαλονίκης το 1998 με κατεύθυνση τη ζωγραφική και δάσκαλο τον σπουδαίο εικαστικό Βαγγέλη Δημητρέα. Είναι μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδας, της Ένωσης Καθηγητών Καλλιτεχνικών Μαθημάτων και του Σωματείου Εικαστικών "8".
Ζει και εργάζεται στην Λάρισα. Είναι καθηγητής στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, με συμμετοχές σε πολλές εικαστικές δράσεις και σπουδαίες διακρίσεις σε μαθητικούς εικαστικούς διαγωνισμούς από τους μαθητές του. Αγιογραφεί σε Ιερούς Ναούς με τοιχογραφίες και φορητές εικόνες. Έργα του υπάρχουν σε πολλές ιδιωτικές συλλογές αλλά και σε συλλέκτες.

Εκθέσεις:

  • "Σύγχρονοι Λαρισαίοι Δημιουργοί", Δεκέμβριος 1999 - Ιανουάριος 2000. Ομαδική Έκθεση. Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας Μουσείο Γ. Ι. Κατσίγρα.
  • "Το πνεύμα του τόπου", 2009. Αναδρομική Έκθεση. Πολιτιστικό Κέντρο Βαλανίδας Ελασσόνας.
  • Έκθεση Καθηγητών Καλλιτεχνικών Μαθημάτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Λάρισας, 2013. Ομαδική Έκθεση. Μουσικό Γυμνάσιο Λάρισας.
  • "Καλλιτέχνης Πολίτης", Έκθεση Καθηγητών Καλλιτεχνικών Μαθημάτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Λάρισας, 2014. Ομαδική Έκθεση. Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας.

 Η διάρκεια της έκθεσης θα είναι  από τις 31 Μαρτίου 2015 έως 8 Απριλίου 2015 και ώρες 10:00 – 13:00 πμ & 18:00 – 21:00μμ στον 1ο Όροφο του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας Κούμα 24.  

Καλλιτεχνική Επιμέλεια & Οργάνωση: Θάνος Γκουρομπίνος

Περισσότερες πληροφορίες για τον καλλιτέχνη στο: www.intakos.com

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass