ΑΠΟΨΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΜΠΑΛΕΤΟ

«Αναπολώντας»… μια νοσταλγική παράσταση

Δημοσίευση: 14 Μαρ 2015 10:10 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 20:50

Μετά από απαίτηση των θεατών το Θεσσαλικό Μπαλέτο, θα επαναλάβει την παράσταση «Αναπολώντας», σήμερα Σάββατο 14 Μαρτίου στις 8.30 μ.μ., στη σκηνή στο «Μύλο του Παππά».

Η παράσταση έχει ως κεντρική ηρωίδα μια πρώην σπουδαία πρίμα μπαλαρίνα, την Όλγα Ν, η οποία δεν χορεύει πια, δε χορεύει με το σώμα. Το μυαλό της, η ψυχή της όμως συνεχίζουν να πάλλονται από τη μουσική με τη θέρμη και τον ενθουσιασμό των νιάτων της. Βλέποντας το είδωλό της στον καθρέφτη βλέπει την ίδια τη ζωή της, ξεφυλλίζοντας το φωτογραφικό άλμπουμ βιώνει τις αναμνήσεις της.

Το σώμα της παραμένει ένα σπάνιο μουσικό όργανο, οι χορδές του συντονίζονται με τη μουσική που ανασύρουν οι μνήμες, με τη μουσική της ορχήστρας, με το ρυθμό των νεανικών κορμιών… Στην παράσταση συμμετέχουν 70 χορευτές, απόφοιτοι και σπουδαστές της Ανώτερης Σχολής Χορού καθώς και τα παιδιά των τάξεων του Φυτωρίου και Προφυτωρίου.

Η μουσική είναι των: Edouard Lalo, Frederic Chopin, Johann Sebastian Bach, Trevor Morris, Rondo Veneziano. Τη χορογραφία υπογράφουν οι: Serges Lifar, Γκες Μίχωφ, Καμέλια Δαμαλή, Νίκη Σβέλτου, Κατερίνα Μπούτου. Το κείμενο είναι της Βίκυς Μπασιάκου.Τα κοστούμια δημιούργησε η Ελένη Ψύρρα.

Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ (προπώληση στη Δημοτική Σχολή Μπαλέτου, Γεωργιάδου 53, 2410 256.464).

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass