ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΟΜΟΥΣΩΝ

Χορωδία της Λάρισας ξεσήκωσε τη Μύκονο

Δημοσίευση: 09 Μαϊ 2017 10:15

Η Χορωδία της Λέσχης Φιλομούσων Λάρισας, υπό τη διεύθυνση της κ. Μάγδας Αλεξανδρή - Δημόκα , προσκεκλημένη του Δήμου Μυκόνου , πραγματοποίησε πριν από λίγες ημέρες χορωδιακή εκδήλωση με θέμα «Η μουσική ανά τους αιώνες» στο Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο Μυκόνου και έκλεψε κυριολεκτικά τις εντυπώσεις μεταφέροντας ένα στίγμα του πολιτιστικού – μουσικού γίγνεσθαι της Λάρισας στο κοσμοπολίτικο νησί.

Στη συναυλία συμμετείχαν εξαιρετικοί σολίστες, όπως η υψίφωνος κ. Δέσποινα Σκαρλάτου, ο διεθνούς φήμης τενόρος κ. Αντώνης Συριανός, εκ πατρός Μυκονιάτης, με τη συνοδεία στο πιάνο της κ. Σοφίας Δαμαλά , στο βιολί του κ. Δημοσθένη Πανταζόπουλου και στο μαντολίνο του κ. Δημητρίου Κατσαβάκη. Το πρόγραμμα περιελάμβανε αποσπάσματα κλασικών έργων μεγάλων συνθετών ( G. Verdi, J. Offenbach, F. Lehar,D. Hristov ). Σύμφωνα με τον τοπικό τύπο , έντυπο και ηλεκτρονικό : «Δεν ήταν μόνο οι νότες που ταξιδεύοντας ανά τους αιώνες χάιδεψαν τα αυτιά και τις αισθήσεις του φιλόμουσου κοινού του νησιού μας , ήταν οι φωνές των χορωδών της Λέσχης Φιλομούσων Λάρισας και των σπουδαίων σολίστ, του τενόρου Αντώνη Συριανού, της σοπράνο Δέσποινας Σκαρλάτου αλλά της μαέστρου Μάγδας Αλεξανδρή – Δημόκα, που το μάγεψαν. Ήταν μια εκπληκτική παράσταση από μεγάλους σολίστ και μια εξαιρετική χορωδία». Στις επόμενες δράσεις της Χορωδίας εντάσσεται και η συμμετοχή της στο 24ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ του Μουσικού Συλλόγου Λάρισας, καθώς και η προετοιμασία της για το πρόγραμμα της νέας καλλιτεχνικής χρονιάς που είναι πολύ φιλόδοξο .

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass