ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΩΝ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

Μουσικό αφιέρωμα στο ελληνικό τραγούδι

Δημοσίευση: 17 Μαϊ 2017 17:08

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η συναυλία που διοργάνωσε ο Σύλλογος Φίλων Φιλαρμονικής Φαρσάλων και ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Φαρσάλων (ΟΠΑΚΠΑ), για τα 5 χρόνια (2012-2017) της Φιλαρμονικής Φαρσάλων με θέμα 'Μουσικό Αφιέρωμα στο ελληνικό τραγούδι".

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πάρκο του Πολιτιστικού Κέντρου Φαρσάλων και συμμετείχαν η Φιλαρμονική Φαρσάλων, η Φιλαρμονική Δήμου Τρικκαίων και η Φιλαρμονική Δήμου Τυρνάβου.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Φιλαρμονικής Φαρσάλων κ. Γιάννα Αρμανίδη αναφέρθηκε στην ίδρυση της Φιλαρμονικής Φαρσάλων, στις δράσεις της αλλά και στους μελλοντικούς στόχους της, ενώ ευχαρίστησε τον κ. Απόστολο Καρκανιά για τη δωρεά των μουσικών οργάνων και τον Δήμο Φαρσάλων για τη στήριξή του.

Κατόπιν το μέλος της Φιλαρμονικής Φαρσάλων κ. Ράνια Δεμερτζή παρουσίασε το πρόγραμμα της συναυλίας που περιελάμβανε τραγούδια των Θεοδωράκη, Πλέσσα, Ξαρχάκου, Χατζιδάκι, Γκάτσου, Λ. Παπαδόπουλου κ.ά.

Ακολούθησαν χαιρετισμοί του δημάρχου Φαρσάλων κ. Άρη Καραχάλιου και του προέδρου του ΟΠΑΚΠΑ κ. Κων/νου Δερλού και στη συνέχεια οι τρεις Φιλαρμονικές εντυπωσίασαν με την παρουσία τους και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό των Φαρσάλων.

Τις φιλαρμονικές διηύθυναν η Μαρία Παναγοπούλου, η Μαίρη Μητσοπούλου και ο Θέμης Σαμαντζής, ενώ τραγούδησαν η Άννα Κανέλλη και ο Θάνος Παπαγεωργίου. Επιμέλεια προγράμματος η Μαρία Παναγοπούλου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσημοι και πολύς κόσμος.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γαρφείο "Ε")

Του Αχ. Μπακαλέξη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass