ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ

Δύο Λαρισαίες στο Συντονιστικό Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσίευση: 30 Μαϊ 2017 22:10

Τιμητική όσο και καίρια χαρακτηρίζεται η εκλογή δύο Λαρισαίων στο νέο Συντονιστικό Όργανο του Τμήματος Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ, στο πλαίσιο της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του κομματικού οργάνου που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Αθήνα.

Πρόκειται ειδικότερα για το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ, εκπρόσωπο του Τμήματος Πολιτισμού, δημοτική σύμβουλο, Αννυ Ψάρρα και την Τυρναβίτισσα συγγραφέα, πρώην βουλευτή, Άννα Χατζησοφιά.

Η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του Τμήματος Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίστηκε από την πολύ μεγάλη συμμετοχή μελών και από την ανάδειξη στο νέο συντονιστικό του οργάνου αρκετών εκπροσώπων από την περιφέρεια. Είναι χαρακτηριστικό ότι, εκτός της κας Ψάρρα από τη Λάρισα, στο συντονιστικό εξελέγησαν εκπρόσωποι από τη Νάουσα και τις Κυκλάδες, εξέλιξη που κρίνεται θετική για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του Τμήματος Πολιτισμού.

Τις εργασίες της συνδιάσκεψης άνοιξε με χαιρετισμό ο γραμματέας του Σύριζα Παναγιώτης Ρήγας, ενώ παρευρέθηκαν ο πρώην υπουργός Αριστείδης Μπαλτάς, η βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ, Άννα Βαγενά ο βουλευτής και πρώην συντονιστής του τμήματος Δημήτρης Σεβαστάκης, ο βουλευτής Πάνος Σκουρολιάκος, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος Άγγελος Μανταδάκης, η πρώην συντονίστρια του τμήματος, Μαρία Κανελλοπούλου και ο εκπρόσωπος της «Ανοιχτής Πόλης» Ρήγας Αξελός.

Αναλυτικά, στο νέο 15μελές συντονιστικό όργανο του Τμήματος Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ εκλέχτηκαν – με αλφαβητική σειρά - οι :

Αξελός Ρήγας, Γιαννοπούλου Έφη, Δέδες Λιόνης, Κανελλοπούλου Μαρία, Καλδάρας Κώστας (Νάουσα), Κρημνιώτη Πόλυ, Κουτσογιαννάκη Κατερίνα (Κυκλάδες), Πιτσολάντης Περικλής, Προγκίδη Αυγή (Θεσσαλονίκη), Ρεβίθη Δέσποινα, Συγγενιώτου Μαργαρίτα, Φιλίνη Άννα, Χατζησοφιά Άννα, Χατζησίμος Βαγγέλης, Ψάρρα Άννυ (Λάρισα).

Μ.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass