ΜΕ «ΜΠΛΟΦΕΣ» ΚΑΙ «ΚΛΑΞΟΝ» ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ

Ανατρεπτικό χιούμορ και πολιτική φάρσα

Δημοσίευση: 01 Ιουν 2017 16:27

Με μεγάλη επιτυχία δόθηκαν οι παραστάσεις των έργων «Μπλόφα στη Μπλόφα» και «Κλάξον, τρομπέτες και πλάκες» που ανέβασε το Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Κιλελέρ - Θεατρική Ομάδα Νίκαιας υπό την αιγίδα της αντιδημαρχίας Πολιτισμού.

Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Κωνσταντίνος Φιλιππούλης στην πρεμιέρα των έργων που έγινε στο κατάμεστο Πολιτιστικό Κέντρο Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «για ακόμα μια χρονιά, πρωτόγνωρο για τα θεατρικά δρώμενα της περιοχής, μια ερασιτεχνική θεατρική ομάδα καταφέρνει και ανεβάζει σε διάστημα μιας εβδομάδας δύο θεατρικά έργα. Πρόκειται για έναν πραγματικό άθλο που επετεύχθη με τη διαρκή προσπάθεια και τη συνεχή εργασία όλων των συντελεστών. Το σίγουρο είναι ότι διανύουμε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα θεατρική εβδομάδα. Θέλω να συγχαρώ όλους όσοι μόχθησαν για να επιτύχουν το αποτέλεσμα το οποίο είμαι πεπεισμένος ότι θα απολαύσει το θεατρόφιλο κοινό». Οι παραστάσεις, όπως και κάθε παράσταση του το Θεατρικού Εργαστηρίου Δήμου Κιλελέρ - Θεατρική Ομάδα Νίκαιας, δόθηκαν με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Ο σκηνοθέτης Άκυς Μητσιούλης χαρακτήρισε το έργο «Μπλόφα στη Μπλόφα» ως μια κωμωδία με έντονα στοιχεία φάρσας και ηθογραφίας ενώ το έργο του Ντάριο Φο «Τρομπέτες, Κλάξον και Πλάκες» μια δυνατή πολιτική φάρσα που φωτίζει με καυστικό και ανατρεπτικό χιούμορ την πολιτική εξουσία, την οικονομική παντοκρατορία και την τρομοκρατία.

Στα έργα έπαιξαν οι ηθοποιοί: Εύη Μπατάλα , Ευθύμης Τίκας, Σταυρούλα Μπόζαρλη , Γιώργος Μπόζαρλης , Αλεξάνδρα Σαμαρά, Άννη Χατζή , Χαρούλα Κουτζαηλία , Απόστολος Γεωργιάδης , Απόστολης Ξυδάς , Γιώργος Νταφούλης , Βάσω Σαπουνά , Στάθης Κατσίδης , Βασίλης Μουρμούρας , Ξένια Τσιγάρα , Σωτήρης Χατζίκος , Γεωργία Ράπτη, Παναγιώτα Χατζητσοπάνη, Έλενα Κυράτσα , Δημήτρης Κατσαούνης , Βίκυ Κουκουλιάφκα , Λία Κουλίζη - Αναστασοπούλου , Χριστίνα Τόγκα , Νίκος Ζαβλιάκης , Θάνος Σακελαρίου και Τιμολέων Χατζητσοπάνης.

Συντελεστές της παράστασης:

Μουσική επιμέλεια και βοηθός σκηνοθέτη : Πατρούλα Χριστοδούλου

Σκηνικά - κοστούμια Ελένη Κυράτσα

Κατασκευή σκηνικών Γιάννης Χονδρονάσιος

Μακιγιάζ Εύη Δανιλούλη

Κομμώσεις Λυδία Κυριαζή

Βοηθός Μακιγιάζ Περσεφόνη Καρανίκα

Σχεδιασμός Αφίσας Γιάννης Τσανίδης

Φωτογραφίες Βασίλης Πάτσιος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass