«οΘΕΛΩς» στο ΔΩΛ

Δημοσίευση: 02 Ιουν 2017 15:07

Ο Θέλως είναι ένα παιδί που θέλει τα πάντα. Οι Τραπεζίτες έχουν την απάντηση σε κάθε του επιθυμία, πριν καν εκείνος τη σκεφτεί και οι Πραγματοποιητές επιθυμιών είναι παρόντες για να ικανοποιήσουν κάθε του απαίτηση.

Όμως δεν ευχαριστιέται με τίποτα. Αντίθετα τα παιδιά με τα φανταστικά παιχνίδια, αυτά που φτιάχνουν ιστορίες με το μυαλό τους και επινοούν ήρωες και αντικείμενα είναι χαμογελαστά και ευτυχισμένα. Και το σημαντικότερο; Έχουν φίλους. Κι αυτή είναι μια επιθυμία που καμία τράπεζα δεν μπορεί να αγοράσει. Το παραμύθι «οΘΕΛΩς» που έγραψε και σκηνοθετεί η θεατρολόγος Αγλαϊά Νάκα ανεβαίνει σήμερα Παρασκευή στις 6.30 το απόγευμα στην αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας. Στην παράσταση, που διοργανώνεται με τη στήριξη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, πρωταγωνιστούν οι μαθητές και των έξι τάξεων του σχολείου, ενώ τα σκηνικά έχει επιμεληθεί ο εικαστικός Χρήστος Σαμαράς.

Πριν την έναρξη της παράστασης θα γίνει επίδειξη των τμημάτων zumba, ρυθμικής, μοντέρου και παραδοσιακών χορών, ενώ στο αίθριο θα εκτίθενται έργα των παιδιών που έχουν φιλοτεχνηθεί στο πλαίσιο του δημιουργικό εργαστηρίου που παρακολουθούν, υπό την καθοδήγηση του κ. Σαμαρά. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass