ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σεμινάριο για διευθύνσεις χορωδίας και πνευστών

Δημοσίευση: 19 Μαρ 2015 18:47 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 21:01

Σεμινάριο διεύθυνσης χορωδίας-ορχήστρας πνευστών (μπάντας) με τον Ernst Oestreicher,θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας από τις 30 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου. Το σεμινάριο απευθύνεται σε μουσικούς που ενδιαφέρονται για τη διεύθυνση χορωδιακών και ορχηστρικών συνόλων, ανεξάρτητα από το επίπεδό τους (μπορούν να συμμετάσχουν ενεργά και εντελώς αρχάριοι στην διεύθυνση). Στη διεξαγωγή θα υπάρχει ειδικός μεταφραστής, ενώ θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής στα ενεργά μέλη και στους ακροατές.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα των μαθημάτων και τις παρτιτούρες των κομματιών που θα διδαχθούν από το διευθυντή του ΔΩΛ κ. Α. Αλεξίου στο 2410 250.956 και 2410 531.960 και ώρες 9:00-13:00 καθώς και με e-mail  στο dodiolar@gmail.com

Ο Ernst Oestreicher (΄Ερνστ Έστραιχερ) είναι απο το Μάρτιο του 1989 διευθυντής του κολλεγίου του Bad Königshofen (Βαυαρία). Σπούδασε στη μουσική ακαδημία του Würzburg πιάνο και τρομπέτα και στο πανεπιστήμιο Julius-Echter του Würzburg μουσικολογία (μεταπτυχιακό). Συνδέεται στενά με την ίδρυση  και διδασκαλία ως μαέστρος της ορχήστρας νέων Unterpleichfeld, (αργότερα Συμφωνική Μπάντα), της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Νέων Βόρειας Βαυαρίας. Διετέλεσε ομοσπονδιακός διευθυντής της εκπαίδευσης για ορχήστρες πνευστών της Βαυαρίας, και μέλος κριτικών επιτροπών σε διαγωνισμούς ορχηστρών, καθώς και μέλος της διοίκησης σε διάφορα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Γερμανίας.

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass