ΑΠΟ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΩΣ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Αφιέρωμα στον σκηνοθέτη Θόδωρο Αγγελόπουλο

Δημοσίευση: 22 Μαρ 2015 9:55 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 21:07

Στον ποιητή της εικόνας, στον δημιουργό που "έφυγε' τόσο ξαφνικά πριν 3 χρόνια, στον σκηνοθέτη που αγάπησε την πόλη μας, στον Θόδωρο Αγγελόπουλο, είναι αφιερωμένο το τετραήμερο 30, 31 Μαρτίου, 1 και 2 Απριλίου 2015, με προβολές, έκθεση αφίσας, έκθεση βιβλίου και μουσικό πρόγραμμα.

Αναφερόμαστε στο αφιέρωμα στον ΤΕΟ, που ετοιμάζει η Κινηματογραφική Λέσχη Λάρισας με τον Δήμο Λαρισαίων, την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Γαλλικό Ινστιτούτο για τα τρία χρόνια της "απουσίας" του!

Οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο "Χατζηγιάννειο" Πνευματικό Κέντρο θα "ξαναφέρουν" κοντά στο κοινό της Λάρισας τον σκηνοθέτη, μέσα από τις ταινίες "Θίασος", "Το μετέωρο βήμα του πελαργού", "Το βλέμμα του Οδυσσέα" και το ντοκιμαντέρ "Επιστροφή στον τόπο του γυρίσματος".

Τρεις βραβευμένες ταινίες, από την πορεία του Έλληνα δημιουργού, αγαπημένες ταινίες του κοινού και το αφιέρωμα που η Κινηματογραφική Λέσχη επιθυμεί να γίνει θεσμός, θα κλείσει με μουσικό σχήμα, όπου και θα ακουστούν μελωδίες της Ελένης Καραΐνδρου κυρίως!

Έχουν προσηλωθεί και θα παρευρεθούν την τέταρτη βραδιά, οι Φοίβη και Ελένη Αγγελοπούλου, ο Χάρης Παπαδόπουλος, πρόεδρος της Εταιρίας Ελλήνων Σκηνοθετών, ο σκηνοθέτης Κώστας Τσιάνος, ο σκηνογράφος Γιώργος Ζιάκας, ο θεωρητικός του κινηματογράφου Στάθης Βαλούκος και οι ηθοποιοί Μάνια Παπαδημητρίου, Τάνια Παλαιολόγου, Βασίλης Κολοβός, Γιάννης Τότσικας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass