ΣΤΙΣ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΠΕΜΠΕΔΕΛΗ

Η «Φιλιώ Χαϊδεμένου» στο Κηποθέατρο

Δημοσίευση: 17 Ιουλ 2017 15:50

Η μοναδική Δέσποινα Μπεμπεδέλη συγκλονίζει με την ερμηνεία της υποδυόμενη την εμβληματική μορφή της Μικράς Ασίας.

Μαζί της ο τραγουδιστής Ζαχαρίας Καρούνης, τέσσερις εξαίρετοι ηθοποιοί και δυο σολίστες μουσικοί. «Η αφήγηση της Φιλιώς Χαϊδεμένου είναι η πραγματική ιστορία των ευτυχισμένων, δημιουργικών ημερών των Μικρασιατών στον τόπο τους… O,τι λέει η Φιλιώ το είδε με τα μάτια της, το βίωσε η ίδια. Και αν κρατάω κάτι, είναι ένας απέραντος θαυμασμός, ένα βαθύ σέβας προς αυτή την απλή, ταπεινή γυναίκα με τη γιγάντια δύναμη, τόλμη, πίστη, αγάπη για τη ζωή, για την πατρίδα της, τον συνάνθρωπό της, για τον αγώνα που έδωσε να κρατήσει άσβεστη τη μνήμη της χαμένης πατρίδας της» σημειώνει για την παράσταση η πρωταγωνίστρια κ. Μπεμπεδέλη.

Η θεατρική παράσταση που θα κάνει στάση και στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ την Τετάρτη 26 Ιουλίου περιλαμβάνει μουσικές και τραγούδια που συντρόφευαν τη Φιλιώ σε όλες τις περιόδους της ζωής της αλλά και μουσική και τραγούδια που έγραψε ο Ζαχαρίας Καρούνης ειδικά για την «Φιλιώ Χαϊδεμένου» σε στίχους Χρήστου Παπαδόπουλου. Διασκευή: Άνδρη Θεοδότου. Σκηνοθεσία: Βασίλης Ευταξόπουλος. Σκηνικά – Κοστούμια : Άγγελος Αγγελή. Παίζουν οι: Δέσποινα Μπεμπεδέλη, Ζαχαρίας Καρούνης, Μαίρη Σαουσοπούλου, Δημήτρης Kαραβιώτης, Εμμανουέλα Χαραλάμπους – Ένγκελ, Γιώργος Φλωράτος. Μουσική - Καλλιτεχνική επιμέλεια : Ζαχαρίας Καρούνης. Μουσική Διδασκαλία : Χαρά Κεφαλά. Πρωτότυπα τραγούδια: Στίχοι: Χρίστος Γ. Παπαδόπουλος, Μουσική: Ζαχαρίας Καρούνης. Σαντούρι: Ιωάννα Ρήγα, Κρουστά :Κωνσταντίνος Καλατζής.

Γενική είσοδος: 15 ευρώ, προπώληση: 12 Ευρώ (για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων), άνεργοι, φοιτητές και ΑμΕΑ (με επίδειξη ταυτότητας) 10 ευρώ, ηλεκτρονική προπώληση: www.viva.gr. Ώρα έναρξης 21.30.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass