ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤOY TOΠΟΥ

Τα χορευτικά σε Δήμο Τεμπών και Περιφέρεια

Δημοσίευση: 19 Ιουλ 2017 22:11

Επίσκεψη στον Δήμο Τεμπών πραγματοποίησαν οι αντιπροσωπείες χορευτικών συγκροτημάτων της Ουγγαρίας και της Πολωνίας που συμμετείχαν στο 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού «Κοιλάδα των Τεμπών» στόχος δε του Συλλόγου Γυναικών Μακρυχωρίου είναι να καθιερωθεί με τη συμμετοχή και άλλων χωρών.

Τις αντιπροσωπείες στο γραφείο του δημάρχου υποδέχθηκε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τεμπών κ. Μιχάλης Καρατέγος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του δημάρχου Τεμπών.
Ο κ. Καρατέγος ευχαρίστησε των Σύλλογο Γυναικών Μακρυχωρίου για τη διοργάνωση της εκδήλωσης καθώς και όλους τους εθελοντές που στήριξαν αυτήν την προσπάθεια, καλωσόρισε τις αντιπροσωπείες στον Δήμο και τους ενημέρωσε για θέματα πολιτιστικού ενδιαφέροντος αλλά και τουρισμού της περιοχής.
Μέσα σε αυτό το τετραήμερο οι χορευτές ξεναγήθηκαν στον Δήμο Τεμπών στην Καλλιπεύκη, στο Καστρί Λουτρό, στα Αμπελάκια, καθώς και στην Κοιλάδα των Τεμπών, την Αγία Παρασκευή και αλλού.
Το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού «Κοιλάδα των Τεμπών» πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Τεμπών μέσω του ΔΟΠΑΠΕΠ.
Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μιχάλης Καρατέγος παρέδωσε στα χορευτικά αναμνηστική πλακέτα για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ακόμη οι αντιδήμαρχοι κ. Αστέριος Σαΐτης και Κώστας Τσεργάς, ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Λάμπρος Ζάρρας καθώς και η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Μακρυχωρίου κ. Πόπη Νάστου.
Επίσκεψη πραγματοποίησε αντιπροσωπεία των χορευτικών και στην Περιφέρεια Θεσσαλίας εκεί τους υποδέχτηκαν οι αντιπεριφερειάρχες κ. Αθανάσιος Παιδής και Χρήστος Καλομπάτσιος όπου έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.
Τις ομάδες στην Περιφέρεια εκ μέρους του δήμου συνόδευε η πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μακρυχωρίου κ. Άννα Καραπάνου - Μαγαλιού, ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Λάμπρος Ζάρρας, η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Μακρυχωρίου κ. Πόπη Νάστου και ο χοροδιδάσκαλος κ. Ευάγγελος Μάγειρας.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass