ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟΒΡΥΣΟ ΑΓΙΑΣ

Αντάμωσαν οι Νιβολιανίτες

Δημοσίευση: 18 Αυγ 2017 15:34

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο Μεγαλόβρυσο της Αγιάς, το 12ο Αντάμωμα Νιβολιανιτών.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού, τον Δήμο Αγιάς, την Τοπική Κοινότητα και την ταβέρνα «Νιβόλιανη», σε μια προσπάθεια που ως στόχο της έχει τη συνάντηση των απανταχού Mεγαλοβρυσιωτών και τη σύσφιξη των σχέσεών τους.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος του συλλόγου Μιλτιάδης Χατζούλης, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ευάγγελος Λάμπρου, ο αντιδήμαρχος Αγιάς Βασίλης Σμυρλής και ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Γεώργιος Κατσιαντώνης.

Ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μυστιωτών Καππαδοκίας Μάνδρας Λάρισας «O Άγιος Βασίλειος» με τραγούδια και χορούς της Μικράς Ασίας, νησιώτικοι χοροί από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μελιβοίας «Ο Όμηρος» και παραδοσιακοί χοροί της Θράκης – Ανατολικής Ρωμυλίας από τον Ε.Μ.Σ. Νεάπολης Λάρισας «Ο Πελασγός».

H βραδιά συνεχίστηκε με πολύωρο γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες υπό τους ήχους της λαϊκής και δημοτικής ορχήστρας των Αποστόλη και Γιώργου Κωσταβέλη.

Παράλληλα, λειτούργησε έκθεση παλιών φωτογραφιών από την καθημερινή ζωή και τις δραστηριότητες των κατοίκων του χωριού, καθώς, επίσης, και έκθεση χειροποίητων ειδών από τον Πολυχώρο Δημιουργίας Κοιν.Σ.Eπ. «ΟΣΣΑ».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους o ιερέας π. Ιωάννης Ολαέρου, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Ηρακλείδης» Χρήστος Σκαρκάλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Θεόδωρος Σουλιώτης, Χριστίνα Γιαννουλέα και Αθανάσιος Ολύμπιος, ο πρώην ευρωβουλευτής Μανώλης Αγγελάκας, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μελιβοίας Βαγγέλης Κρανιώτης, ο πρόεδρος του συλλόγου της Νεάπολης Σωτήρης Καραμαλίγκας και η εκπρόσωπος του συλλόγου της Μάνδρας Μαρία Δασκαλάκη.

Χαιρετισμό έστειλαν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και ο βουλευτής της ΝΔ Μάξιμος Χαρακόπουλος.

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass