"ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΜΑΣ ΑΛΛΙΩΣ"

Μουσική παράσταση στα Φάρσαλα

Δημοσίευση: 30 Αυγ 2017 15:50

Για 2η συνεχή χρονιά, στο πλαίσιο της δράσης "Το δάσος μας αλλιώς", θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία "Βράχων" στη συνοικία "Βαρούσι" της πόλης των Φαρσάλων, μουσική παράσταση με ιδιαίτερη μουσική, όπως ιδιαίτερα μοναδικός είναι και ο χώρος.

Την παράσταση θα πλαισιώσουν οι "Ladies and Gentlemen", μια εφταμελής classic jazz band με ρεπερτόριο από την ελληνική και διεθνή μουσική σκηνή. Η ρετρό αισθητική της μουσικής του περασμένου αιώνα, η ατμοσφαιρική γοητεία της τζαζ και η χορευτική διάθεση συναντούν τον μαγικό ρυθμό του "swing", της "bossanova", του "tango" του λατινοαμερικάνικου παλμού.

Τα πιο αγαπημένα τραγούδια της international jazz συναντιούνται με τους Γιαννίδη, Μουζάκη, Σουγιούλ, Μωράκη, Πλέσσα, Χατζιδάκι κ.ά.

Ένα ανατρεπτικό σεπτέτο με εναλλακτική ενορχήστρωση έχουν σκοπό τη διαιώνιση του ελαφρού ταργουδιού (που γράφηκαν την εποχή του μεσοπολέμου έως το 1960) με φρέσκο αέρα και στοιχεία jazz. Μουσικά κομμάτια που αντικατοπτρίζουν τις επιρροές του σχήματος από την κλασική jazz της σκηνής της Αμερικής. Την επιμέλεια της δράσης έχει η πρόεδρος της ΔΗΚΕΦΑ και υπεύθυνη των δράσεων "Το δάσος μας αλλιώς" Δέσποινα Συροπούλου. Η μουσική παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου και ώρα 9 μ.μ. στην πλατεία "Βράχων" στη συνοικία «Βαρούσι» στα Φάρσαλα.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο "Ε")

Του Αχ. Μπακαλέξη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
COFFEE SHOW DHMOS LARISAION 15-5-24

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass