ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ, ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΚΑΙ Ε. ΒΙΤΑΛΗ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΛΚΑΖΑΡ

Συναυλία με τις χρυσές φωνές της Ελλάδας

Δημοσίευση: 07 Σεπ 2017 15:15

Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος η συναυλία που περιμένουν εκατοντάδες Λαρισαίοι με τη Μαρινέλλα, την Ελένη Βιτάλη και τη Γλυκερία θα πραγματοποιηθεί απόψε στις 9 στο Στάδιο Αλκαζάρ.

Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη συναυλία που εδώ και αρκετό καιρό περιμένουν οι Λαρισαίοι. Όσοι είχαν αγοράσει εισιτήρια με την αρχική ημερομηνία (29 Αυγούστου) μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν κανονικά απόψε. Όσοι επιθυμούν να επιστρέψουν το εισιτήριό τους (για τις 29/8), μπορούν να το εξαργυρώσουν από το ταμείο του γηπέδου (Γήπεδο Αλκαζάρ) από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 6 το απόγευμα σήμερα, ή από τα σημεία προπώλησης που το έχουν αγοράσει (εκτός των εισιτηρίων που έχουν αγοραστεί από τα Public. Αυτά, μπορούν να τα εξαργυρώσουν στο γήπεδο σήμερα).

Η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, κάθε μια χωριστά αλλά και οι τρεις μαζί, κάνουν το τραγούδι “Γυναικεία Υπόθεση”, έχοντας σκοπό να μαγέψουν το κοινό τους που θα έχει την ευκαιρία , να τις απολαύσει σε τραγούδια τους που άντεξαν στον χρόνο, που τραγουδιούνται από όλες τις γενιές και αποτελούν τις χρυσές σελίδες του ελληνικού τραγουδιού. Η Μαρινέλλα, “η μεγάλη κυρία” του ελληνικού τραγουδιού αποτελεί ζωντανό θρύλο και σύμβολο για τις νεότερες γενιές. Η Ελένη Βιτάλη, έχει γράψει τη δική της μοναδική μουσική ιστορία, έχοντας θεωρηθεί από κοινό και ειδικούς σαν η πιο σημαντική τραγουδίστρια της γενιάς της. Η Γλυκερία, η τόσο σημαντική αυτή ερμηνεύτρια, θεωρείται από πολλούς η πιο γνήσια λαϊκή τραγουδίστρια της γενιάς της. Δίπλα τους θα έχουν 14 σπουδαίους μουσικούς. Την επιμέλεια προγράμματος και τις ενορχηστρώσεις κάνουν οι: Στέλιος Φωτιάδης, Δημήτρης Μαργιολάς και Θανάσης Βασιλάς. Χορηγός επικοινωνίας η εφημερίδα «Ελευθερία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass