ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥΣ

Συναυλία Γερμανών σπουδαστών στο Ωδείο

Δημοσίευση: 31 Μαρ 2015 12:00 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 21:27

Μεθαύριο Πέμπτη 2 Απριλίου στις 8:00 μ.μ. θα δοθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΔΩΛ συναυλία των σπουδαστών του Bad Königshofen η οποία θα κλείσει με μικρό πρόγραμμα από τους πιανίστες Μίκαελ Λέρχερ και Απόστολο Αλεξίου.

Το ΔΩΛ σε συνεργασία με τη σχολή μουσικής Berufsfachschule fur Musik Bad Königshofen διοργανώνει μια ανταλλαγή σπουδαστών και εκπαιδευτικών. Μετά από πρόταση του καθηγητή Μίκαελ Λέρχερ της ανωτέρω σχολής, μια ομάδα 7 σπουδαστών του BK θα φιλοξενηθεί από οικογένειες σπουδαστών του ΔΩΛ για μια εβδομάδα. Κατά την παραμονή τους εδώ οι Γερμανοί σπουδαστές θα διδαχθούν από καθηγητές του ΔΩΛ των ειδικοτήτων τους (πιάνο, βιόλα, φωνητική, φλάουτο κλαρινέτο, κιθάρα και τρομπέτα) και θα συμμετάσχουν σε συναυλίες στη Λάρισα και στα Τρίκαλα.

Αντίστοιχα 7 σπουδαστές του ΔΩΛ θα φιλοξενηθούν στο Bad Königshofen απο 13/4 έως 20/4 και θα διδαχθούν εκεί. Η σχολή βρίσκεται στη Βαυαρία, και εδω και δύο δεκαετίες έχει δεχθεί αρκετούς σπουδαστές του ΔΩΛ οι οποίοι εκπαιδεύτηκαν και καθοδηγήθηκαν για τις περαιτέρω σπουδές τους, βρίσκοντας το δρόμο για την επαγγελματική τους επιτυχία.

Τα παιδιά από το Bad Königshofen θα συνοδεύονται από τους καθηγητές Μίκαελ Λέρχερ Μπριγκίτε Σμίτ και το διευθυντή της σχολής Έρνστ Έστραϊχερ . Οι Λαρισαίοι σπουδαστές θα συνοδεύονται από τους Χρήστο Κτιστάκη, Μαρία Ρουκά και το διευθυντή Απόστολο Αλεξίου Με την ευκαιρία της παραμονής του εδω ο Έρνστ Έστραϊχερ θα πραγματοποιήσει σεμινάριο διεύθυνσης μπάντας και χορωδίας στο ωδείο. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass