ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΙΣ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Φθινοπωρινές θεατρικές συναντήσεις

Δημοσίευση: 10 Οκτ 2017 16:21

Το 10ο στη συνέχεια Φεστιβάλ με τον τίτλο, «Θεατρικές Συναντήσεις - Φθινόπωρο - 2017», ετοιμάζει το «Θεσσαλικό Θέατρο», όπως κάθε φθινόπωρο, το μήνα Οκτώβριο, με ένα πρόγραμμα εξαιρετικών θεατρικών παραστάσεων, που έχουν ήδη παιχτεί και διακριθεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η έναρξη των παραστάσεων θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου και τελειώνει την επόμενη Πέμπτη 26 Οκτωβρίου, ενώ από την επόμενη Παρασκευή 3 Νοεμβρίου, θα κάνουν έναρξη οι παραστάσεις της νέας Θεατρικής Περιόδου 2017-2018, με το έργο του Κώστα Τσιάνου «Ζωή Χαρισάμενη» με την Αγγελική Λεμονή. Αναλυτικά το πρόγραμμα των «Θεατρικών Συναντήσεων» είναι:
- Δευτέρα 16 και Τρίτη 17 Οκτωβρίου-ώρα: 9μ.μ. το Θέατρο «ALTERA PARS» παρουσιάζει την Μίνα Χειμώνα στην υπέροχη μουσικοθεατρική παράσταση «Με αγάπη… Μάγια Μελάγια». Γενική είσοδος: 10 €
-Τετάρτη 18 και Πέμπτη 19 Οκτωβρίου-ώρα: 9μ.μ. το Κ.Θ.Β.Ε παρουσιάζει το εξαιρετικό έργο του Νίκου Καζαντζάκη «ΑΣΚΗΤΙΚΗ». Τιμές εισιτηρίων: Κανονικό: 12€. Φοιτητικό-Ομαδικό- Ανέργων-άνω 65 ετών: 10€. Προπώληση εισιτηρίων γίνεται & από την «Viva.gr” & “Seven”
-Σάββατο 21 και Κυριακή 22 Οκτωβρίου στις 9 το βράδυ, θα παρουσιαστούν τα κλασικά αριστουργήματα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη «Το μοιρολόγι της φώκιας» & «Το Καμίνι» σε σκηνοθεσία Δήμου Αβδελιώδη, με την Αλεξία Φωτιάδου. Γενική είσοδος: 10€
-Δευτέρα 23 και Τρίτη 24 Οκτωβρίου στις 9 το βράδυ το «Θέατρο Οψεις» θα παρουσιάσει την πολύ ενδιαφέρουσα παράσταση του Θανάση Τριαρίδη «LEBENSRAUM» με τους Πάνο Ζουρναντζίδη και Σήφη Πολυζωίδη, σε σκηνοθεσία Πηγής Δημητρακοπούλου.
Τέλος οι «Θεατρικές Συναντήσεις» θα κλείσουν την Τετάρτη 25 και την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου στις 9 το βράδυ , με το έργο του Μιχαήλ Μητσάκη «ΑΥΤΟΧΕΙΡ» σε σκηνοθεσία και ερμηνεία από τον Κωνσταντίνο Παπακωνσταντίνου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass