ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΟΥΗΛ

Η ζωή και το έργο του Τάσου Λειβαδίτη

Δημοσίευση: 07 Ιουν 2015 8:55

 

 

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών , το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας και το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών Ν. Λάρισας (ΠΟΚΕΛ) διοργανώνουν εκδήλωση-αφιέρωμα στον ποιητή Τάσο Λειβαδίτη την ερχόμενη Τετάρτη 10 Ιουνίου και ώρα 8 το απόγευμα στο Δημοτικό Θέατρο ΟΥΗΛ .

Για την εκδήλωση θα μιλήσει ο δημοσιογράφος, ποιητής και συγγραφέας Γιώργος Δουατζής και ο αναπληρωτής καθηγητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Απόστολος Μπενάτσης.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα ανοίξει με ηχογραφημένη ανάγνωση του «Ερωτικού» από τον Λειβαδίτη και ομιλία του κ. Μπενάτση για τη ζωή και το έργο του ποιητή. Ακολουθεί απαγγελία δύο ποιημάτων του Λειβαδίτη με τη συμβολή του ΣΜΟΥΘ και ομιλία του κ.Δουατζή για τον άνθρωπο Λειβαδίτη με ανέκδοτα περιστατικά της ζωής του και ανάγνωση στίχων του από το βιβλίο του ομιλητή «Απάνθισμα Λειβαδίτη».

Στη συνέχεια θα ακουστεί ηχογραφημένη απαγγελία ποιημάτων από τον Λειβαδίτη-μοναδικό ντουκουμέντο από βίντεο εκπομπής της ΕΡΤ και τέλος η εκδήλωση θα κλείσει με τραγούδια σε στίχους του τιμώμενου ποιητή με τη συμβολή του Σπύρου Καβαλιεράτου ( κιθάρα-φωνή).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass