ΣΤΙΣ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Του χωριού το Κοινοβούλιο

Δημοσίευση: 08 Ιουν 2015 9:00

 

 

Το Περιφερειακό Θέατρο Καρδίτσας γιορτάζει φέτος τα 30 χρόνια πολιτιστικής, κοινωνικής και μορφωτικής προσφοράς του (1984-2015), σε όλη την Ελλάδα, τη Γερμανία και Ελβετία. Πραγματοποίησε 1.390 παραστάσεις σε 628 πόλεις, ορεινά και πεδινά χωριά, Σχολεία, φυλακές, νοσοκομεία, Γηροκομεία, ΚΑΠΗ, Ιδρύματα με παιδιά και άτομα με αναπηρίες, στρατόπεδα, στρατιωτικές και αστυνομικές Σχολές, για φιλανθρωπικούς σκοπούς, κλπ. Γι’ αυτό, το Υπουργείο Πολιτισμού το κατέταξε στους φορείς που επιδιώκουν πολιτιστικούς σκοπούς και το Υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας στους φορείς που προσφέρουν κοινωνική φροντίδα και εθελοντισμό.

Το Περιφερειακό Θέατρο Καρδίτσας, την Πέμπτη 11 Ιουνίου στις 8.30 μ.μ. στην αίθουσα «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» του Κέντρου Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Εθνικής Αμύνης 1 (απέναντι από τον Λευκό Πύργο), ύστερα από πρόσκληση του Πολιτιστικού Συλλόγου των Καρδιτσιωτών της Θεσσαλονίκης «Ο Καραϊσκάκης», αρχίζει τη φετινή θερινή θεατρική του περιοδεία, παρουσιάζοντας τη νέα κωμωδία του Δημήτρη Απ. Ρήτα «Του χωριού το Κοινοβούλιο», σε σκηνοθεσία του συγγραφέα και μουσική και τραγούδια του μεγάλου Έλληνα συνθέτη Χρήστου Νικολόπουλου. Πρόκειται για μία κωμωδία με στοιχεία επίκαιρης πολιτικής σάτιρας και ηθογραφικά. Το καφενείο του χωριού είναι το «Κοινοβούλιο» του χωριού, όπου όλοι έχουν λόγο για όλα. Σκορπά άφθονο γέλιο χωρίς ύβρεις και χυδαιολογίες.

Επίσης, το Θέατρο παίζει συγχρόνως μία ακόμη κωμωδία του Δημήτρη Απ. Ρήτα «Κύριε Υπουργέ, τι έγινε με το θέμα μ’;», σε μουσική-τραγούδια του Χρήστου Νικολόπουλου, με θέμα τα «ρουσφέτια» που ζητούν οι ψηφοφόροι από τον φίλο τους Υπουργό, έργο που ως τώρα παίχτηκε σε 382 πόλεις και χωριά σε όλη την Ελλάδα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass