Βόλος: Αφιάρωμα στο Μάνο Χατζηδάκη

Δημοσίευση: 13 Ιουν 2015 14:08

Η καρδιά του Πολιτισμού θα χτυπήσει και πάλι δυνατά στην πόλη του Βόλου, και όλα θα μοιάζουν μαγικά την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015 και ώρα 9.30 μ.μ. στο Θερινό Θέατρο Βόλου "Μελίνα Μερκούρη", στη μια και μοναδική βραδιά Μάνου Χατζιδάκι που έχει τίτλο: "Με την Ελλάδα καραβοκύρη...!"

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από το Παγκόσμιο Δίκτυο Ελασσονιτών "Δίκτυο ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ" (πρόεδρος Κων. Σκριάπας) τη Βολιώτικη Χορωδία (πρόεδρος Μπ. Σκυργιάννης),τη Χορωδία των Εκπαιδευτικών Ν. Μαγνησίας (πρόεδρος Γ. Τουφεξής) με τη συνεργασία της Διεύθυνσης Πολιτισμού/ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου και συμβολική τιμή εισόδου (Προπώληση στο ΔΙΑΥΛΟ-Τοπάλη 14-Βόλος -Τηλέφ. 24210-25363) προκειμένου να στηριχτούν ευπαθείς ομάδες.

Στη φετινή μεγάλη βραδιά για την πόλη του Βόλου, που αφορά τον "οικουμενικό Έλληνα", τον πολυβραβευμένο μουσουργό Μάνο Χατζιδάκι, μέσα σε μια πανδαισία μουσικής, ήχων, θαυμάσιων φωνών, χορογραφιών, εικόνων, κειμένων, ποιότητας, αισθητικής και νοσταλγίας θα παρουσιαστεί από τους ερμηνευτές, τους μουσικούς και τις δύο παραπάνω αναφερόμενες ιστορικές Χορωδίες του Βόλου, η εξαιρετική μουσική και η προσωπικότητα του αξέχαστου Μάνου, που σημάδεψε τα μουσικά πράγματα της χώρας μας και την ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο με τον καλύτερο τρόπο .

Σπουδαίοι σολίστ

Στην εκδήλωση, που για μια ακόμα φορά τον συντονισμό -επιμέλεια έχει ο Πρόεδρος του Δικτύου 'ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ' και του Συλλόγου των Ελασσονιτών Κ. Σκριάπας, συμμετέχουν οι εξαιρετικοί σολίστες-ερμηνευτές Νίκος Παρθένης και Κατερίνα Αποστολοπούλου, κείμενα διαβάζει η μοναδική Κατερίνα Αντωνακάκη ενώ η ορχήστρα απαρτίζεται από τους καλύτερους μουσικούς της πόλης του Βόλου.

Ορχήστρα -Σολίστ:

Πιάνο-Ενορχήστρωση : Ν. Νέβρος,

Μπουζούκι-Κιθάρα: Ι. Πολίτης,

Φλάουτο: Πέπο Σάλεμ,

Μπάσο: Παύλος Ζαχόπουλος,

Τύμπανα-Κρουστά:Άγγ. Τσιριγωτάκης .

Xορογραφίες: Άλκιστις Μακροπούλου

Χορεύουν οι Χορευτές της Σχολής Χορού AlkistisDanceCenter-Βόλος

Eπιμέλεια Βιντεοπροβολών Γ. Τζήκας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass