Ο «ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ» ΧΟΡΟΣ ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΓΙΟΡΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ

Αυλαία για το «Πάρκο των Ευχών»

Δημοσίευση: 10 Ιαν 2018 16:00

Σε κλίμα γιορτής, χαράς και συγκίνησης, δεκάδες άνθρωποι που εργάστηκαν και συνεργάστηκαν για την υλοποίηση και τη λειτουργία του «Πάρκου των Ευχών» συμμετείχαν στο πάρτι που πραγματοποιήθηκε για την ολοκλήρωση και τη λήξη αυτού του πρωτόγνωρου εγχειρήματος.

Εθελοντές και εργαζόμενοι, τα μέλη της ΚοιΣΠΕ «Μυρμιδόνες», επαγγελματίες που δραστηριοποιήθηκαν στο Πάρκο και βεβαίως ο δήμαρχος Απόστολος Καλογιάννης, αντιδήμαρχοι, διευθυντικά στελέχη του Δήμου και της ΔΕΥΑΛ, δημοτικοί υπάλληλοι, άνθρωποι της πόλης που συμμετείχαν στο πλούσιο πρόγραμμα των δράσεων, συμμετείχαν σε αυτήν την όμορφη και πραγματικά ζεστή εκδήλωση.

Κοινό στοιχείο όλων των συμμετεχόντων στο πάρτι, πέρα από τη μεγάλη ή μικρή συμμετοχή στην υλοποίηση μιας τεράστιας προσπάθειας, που αγκαλιάστηκε από χιλιάδες κόσμου, άφησε θετικές εντυπώσεις και σχόλια και κατέδειξε ότι η Λάρισα μπορεί να κάνει το μεγάλο άλμα προς το μέλλον, ήταν τα μοναδικά συναισθήματα του άγχους, της αγωνίας, της ικανοποίησης και της χαράς από το γεγονός ότι το Πάρκο ολοκληρώθηκε με επιτυχία και ομαλότητα.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές του Πάρκου για την υλοποίηση και την ομαλή και απολύτως ασφαλή λειτουργία του, έκανε μια σύντομη αναδρομή στο ιστορικό της λήψης της απόφασης για τη διοργάνωση και ευχαρίστησε με θερμά λόγια όσους συμμετείχαν στο εγχείρημα και κυρίως στους εθελοντές. Ο κ. Καλογιάννης τόνισε ότι «η πόλη αποκόμισε σημαντικά οφέλη από το “Πάρκο των Ευχών”», συμπληρώνοντας ότι «οι προοπτικές για τα επόμενα χρόνια για το Πάρκο και για την πόλη είναι πάρα πολύ μεγάλες». Τέλος, επισήμανε ότι ο συνολικός απολογισμός για το Πάρκο θα γίνει τις επόμενες ημέρες, ενώ εν μέσω χειροκροτημάτων και ενθουσιασμού υπογράμμισε ότι του χρόνου το «Πάρκο των Ευχών» θα είναι πιο λαμπερό και θα ενθουσιάσει ακόμα περισσότερους απ’ όλη τη χώρα.

Την καθημερινή αγωνία των ανθρώπων που ενεπλάκησαν στην προσπάθεια, περιέγραψε και ο αντιδήμαρχος Παν. Νταής, ενώ ακολούθησε η επίδοση αναμνηστικών διπλωμάτων στους εθελοντές. Η γιορτή λήξης ολοκληρώθηκε με την κοπή της βασιλόπιτας, με χορό και τραγούδι.

Είχε προηγηθεί, στη μεγάλη σκηνή του Πάρκου, η τελευταία συναυλία των «The Swingin’ Cats».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass