ΣΤΙΣ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ «ΔΕ ΘΑ ΣΩΠΑΣΩ»

Ο Θ. Μαραγκός στη Στέγη των Ενεργών Πολιτών

Δημοσίευση: 24 Ιαν 2018 15:25

«Δε θα σωπάσω»(2016) είναι ο τίτλος του δραματοποιημένου ντοκιμαντέρ, που θα προβληθεί την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου, στις 7 το απόγευμα, στη Στέγη Αλληλεγγύης των Ενεργών Πολιτών Λάρισας (Παναγούλη 37 και Μανδηλαρά).


Δημιουργός αυτού του ντοκιμαντέρ, ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Θόδωρος Μαραγκός,[«Λάβετε θέσεις» (1973), «Από πού πάνε για τη χαβούζα» (1978), «Θανάση σφίξε κι άλλο το ζωνάρι» (1980), «Μάθε παιδί μου γράμματα»(1981), «Τι έχουν να δουν τα μάτια μου» (1984), «Ο δραπέτης του φεγγαριού»(1993), «Black μπεεε...» (2005), «Ισοβίτες» (2008), και άλλες πολλές ακόμα ταινίες, ντοκιμαντέρ και τηλεοπτικές σειρές], ο οποίος θα βρεθεί στη Στέγη των Ενεργών Πολιτών και στο τέλος της προβολής θα ακολουθήσει συζήτηση των θεατών μαζί του, για το θέμα που πραγματεύεται το ντοκιμαντέρ.
Ο Ενεργοί Πολίτες Λάρισας βλέποντας αυτή την ταινία στο διαδίκτυο, αισθάνθηκαν ότι οι ανησυχίες του σκηνοθέτη είναι κοινές με τις δικές τους, και ο δρόμος που ακολούθησαν οι ίδιοι απέναντι στην κρίση, προσομοιάζει με αυτόν που τελικά επέλεξαν και οι πρωταγωνιστές της ταινίας! Ήρθαν λοιπόν σε επαφή με τον σκηνοθέτη, προκειμένου να ζητήσουν την άδεια προβολής της ταινίας στη Στέγη Αλληλεγγύης. Ο κ. Μαραγκός, όταν πληροφορήθηκε για τη δράση και το πολυδιάστατο έργο των Ενεργών Πολιτών ενθουσιάστηκε, και πρότεινε να παρευρεθεί και ο ίδιος στην προβολή της ταινίας του, για να συζητήσει με το κοινό. Η πρόταση αυτή αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τους Ενεργούς Πολίτες, καθώς η προβολή θα γίνει την παραμονή της έναρξης του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Λάρισας, όπου το Σάββατο στις 3 Φεβρουαρίου στις 8 στο Χατζηγιάννειο, θα γίνει σε επίσημη πρώτη προβολή η νέα ταινία του Θόδωρου Μαραγκού «Εν Δυνάμει».
Η είσοδος είναι ελεύθερη. Όσοι επιθυμούν, μπορούν να φέρουν τρόφιμα για το Δωρητήριο Τροφίμων των Εν.Πο.Λ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass