«Πάμε σαν άλλοτε» στον Αμπελώνα

* Αξιέπαινη πρωτοβουλία παλιών κανταδόρων και χορωδών

Δημοσίευση: 12 Φεβ 2018 22:20

Mία όμορφη και ζεστή συνάντηση είχαν στον Αμπελώνα στο κέντρο «Σαν Παραμύθι» παλιοί φίλοι του χορωδιακού τραγουδιού καθώς και τροβαδούροι από τα παλιά, από τον Αμπελώνα και τη γύρω περιοχή.

Σκοπός της συνάντησης ήταν να περάσουν κάποιες στιγμές όμορφες αναπολώντας άλλες εποχές, όταν τα γλέντια και οι βεγγέρες στον Τύρναβο και τον Αμπελώνα κρατούσαν μέχρι τις πρωινές ώρες.

Η παρέα κλείνει ένα χρόνο από την επαναδραστηριοποίησή της και την Τσικνοπέμπτη από είκοσι άτομα - μέλη ένα χρόνο μετά ξεπερνούν τα εξήντα. Οι συνδαιτυμόνες εκτός από τις όμορφες μελωδίες που τραγούδησαν ως πρώην μέλη των χορωδιών συζήτησαν επίσης τη δημιουργία ενός μουσικού συλλόγου ο οποίος θα δραστηριοποιείται ανεξάρτητα από τους υπάρχοντες μουσικούς συλλόγους και χορωδίες της περιοχής.

Αντίθετα θα είναι μια μεγάλη συντροφιά που σκοπό θα έχει την αναβίωση των παλιών συναντήσεων τραγουδώντας τραγούδια εποχής, πολιτιστικές εκδηλώσεις, εκδρομές κ.α.

Την πρωτοβουλία για την πρώτη συνάντηση πέρυσι είχε ο κ. Χρήστος Τζουρμακλιώτης ο οποίος πρότεινε ο σύλλογος να ονομαστεί: «Πάμε σαν άλλοτε», πρόταση που έγινε δεκτή από τους παρευρισκόμενους. Ο κ. Τζουρμακλιώτης μαζί με την πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Αμπελώνα κ. Τούλα Μουγδή έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα με ευχές προς όλους.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass