«Η κωμωδία των παρεξηγήσεων» στη Νίκαια

ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΑΝΕΒΑΣΕ ΔΥΟ ΕΡΓΑ

Δημοσίευση: 12 Ιουν 2018 16:59

Με μεγάλη επιτυχία δόθηκαν οι παραστάσεις του έργου «Η κωμωδία των παρεξηγήσεων» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ που ανέβασε το Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Κιλελέρ - Θεατρική Ομάδα Νίκαιας υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού.


Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αχιλλέας Χατζούλης στην πρεμιέρα του έργου, που έγινε στο κατάμεστο Πολιτιστικό Κέντρο Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ, μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «...για ακόμα μια χρονιά, πρωτόγνωρο για τα θεατρικά δρώμενα της περιοχής, μια ερασιτεχνική θεατρική ομάδα καταφέρνει και ανεβάζει σε διάστημα μιας εβδομάδας δύο θεατρικά έργα! Πρόκειται για έναν πραγματικό άθλο που επετεύχθη με τη διαρκή προσπάθεια και τη συνεχή εργασία όλων των συντελεστών. Το σίγουρο είναι ότι διανύουμε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα θεατρική εβδομάδα. Θέλω να συγχαρώ όλους όσοι μόχθησαν για να επιτύχουν το αποτέλεσμα, το οποίο είμαι πεπεισμένος ότι θα απολαύσει το θεατρόφιλο κοινό». Οι παραστάσεις, όπως και κάθε παράσταση του Θεατρικού Εργαστηρίου Δήμου Κιλελέρ - Θεατρική Ομάδα Νίκαιας, σε μία περίοδο κρίσης όπου ο πολιτισμός πρέπει και οφείλει να παίξει πρωτεύοντα ρόλο, δόθηκαν με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass