Πολιτιστική βραδιά με άρωμα… Καλοκαιριού

ΑΠΟ ΤΗΝ "ΑΡΓΙΣΣΑ" ΣΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Δημοσίευση: 26 Ιουλ 2018 15:20

Για ακόμη μια χρονιά, πιστοί στο καλοκαιρινό ραντεβού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Δένδρων «Η ΑΡΓΙΣΣΑ» με τίτλο «Πολιτιστική Βραδιά Με Άρωμα Καλοκαιριού», με τη συμμετοχή από το «Αρχείο Ιστορίας και Τέχνης» Καισάρειας Κοζάνης και από τον «Μορφωτικό Σύλλογο Λαογραφικό Μουσείο Γόννων, που παρουσίασαν δρώμενα του τόπου τους.


Στην εκδήλωση βοήθησαν οι χορηγοί της που με την έμπρακτη συμπαράστασή τους συνετέλεσαν στην πραγματοποίησή τους, όπως και o Δήμος Τυρνάβου μαζί με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Δένδρων κ. Χρήστο Τασιούλα που είναι στο πλευρό του συλλόγου σε κάθε ενέργειά του.
Μιλώντας στην εκδήλωση ο δραστήριος πρόεδρος του συλλόγου, κ. Νίκος Tσομπανάκης, ευχαρίστησε όλους τους συνδημότες για τη στήριξή τους ώστε να μπορέσει να υλοποιηθεί το σχέδιο του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου και να συνεχιστεί αυτή η μεγάλη γιορτή, καθώς επίσης την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Τυρνάβου και την αρμόδια αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Φανή Μπίλιου.
Σημαντική είναι η συμβολή στην όλη δράση του συλλόγου του χοροδιδάσκαλου κ. Δημήτριου Χατζή που με την υπομονή και την επιμονή του παρουσίασε μία άρτια χορευτική παράσταση του τμήματος του συλλόγου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο π. αντιπεριφερειάρχης, περιφερειακός σύμβουλος κ. Αθανάσιος Παιδής, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Φανή Μπίλιου, ο αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Τσιόπας, ο αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Κουλιός, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Δένδρων κ. Χρήστος Τασιούλας, o πρόεδρος του Συλλόγου Γόννων κ. Βασίλης Καραβιδές, με το δραστήριο μέλος και δάσκαλο κ. Γιώργο Αλεξανδρή, όπως και τα μέλη του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατανουλίων «Άγιος Χαράλαμπος», του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυρνάβου, του Μορφωτικού Συλλόγου Τυρνάβου, του Συλλόγου Εστία Παράδοσης και Πολιτισμού «Ο Αμπελώνας».
Τη βραδιά πλαισίωσε η ορχήστρα του Κωνσταντίνου Δεδούση.ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass