Παραστατικές τέχνες και δημοκρατία

ΕΝΑΡΞΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ

Δημοσίευση: 26 Οκτ 2018 15:07

Η πρώτη συνάντηση με 18 νέους της πόλης πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου στον πολυχώρο του Μύλου του Παππά με αφορμή το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Generation Europe» που υλοποιείται από το Κέντρο Κοινότητας της αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων και τη ΔΗ.Κ.Ε.Λ. σε συνεργασία με το Συνεργείο Μουσικού Θεάτρου (ΣΜουΘ).

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τοπικές δράσεις, εκπαίδευση και ταξίδια στο εξωτερικό με θεματικό άξονα τις παραστατικές τέχνες και τη δημοκρατία. Πρώτος σταθμός θα είναι η Φλωρεντία, στη συνέχεια η Λάρισα από τις 23 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου και τρίτος σταθμός η πόλη της Κολωνίας το καλοκαίρι του 2020.

Το εργαστήρι ξεκίνησε με βιωματικές ασκήσεις γνωριμίας και αποδοχής, ενώ στη συνέχεια έγινε παρουσίαση του προγράμματος, καταγράφηκαν οι προσδοκίες και δόθηκε το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης. Συντονιστές του προγράμματος από τη ΔΗΚΕΛ έχει οριστεί η Θεατρολόγος κ. Αγλαΐα Νάκα και από το Κέντρο Κοινότητας η ψυχολόγος κ. Βάσια Νημά, ενώ το Συνεργείο Μουσικού Θεάτρου (ΣΜουΘ) εκπροσωπεί ο κ. Ανδρέας Αλμπάνης.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Δημήτρης Δεληγιάννης δηλώνοντας την υποστήριξη του σε δράσεις που αφορούν τους νέους. Η ομάδα ανανέωσε το ραντεβού της για τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου στις 3:30 μ.μ. στον ίδιο χώρο.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Λαρισαίων, Ρούσβελτ και Οικονόμου εξ Οικονόμων 3Α, ως τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass