Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βραβεία «Υπατία» στο ΔΩΛ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ

Δημοσίευση: 06 Νοε 2018 16:10
Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων θα ντύσει μουσικά την εκδήλωση απόδοσης βραβείων «Υπατία» Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων θα ντύσει μουσικά την εκδήλωση απόδοσης βραβείων «Υπατία»

Ο Σύλλογος Ιστορίας, Τέχνης και Πολιτιστικής Κληρονομιάς και το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας συνδιοργανώνουν την ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση απόδοσης των βραβείων «Υπατία» την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου στις 8.30 μ.μ. στο ΔΩΛ.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές «Η εκδήλωση είναι μια γιορτή για τον Ανθρωπο, την Ανάγκη, τον Πολιτισμό. Θα γιορτάσουμε και φέτος τιμώντας τον συμπολίτη μας, τον συνάνθρωπό μας που ξεχωρίζει.

Τη βραδιά αυτή η αγάπη θα μας ενώσει όλους. Η εκδήλωση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα σε συνεργασία με τοπικά ιδρύματα που έχουν ανάγκη γιατί όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα!

Θα παρευρεθούν και θα τιμηθούν άνθρωποι από τον χώρο της τέχνης, της εκπαίδευσης, της επιχειρηματικότητας και της επιστήμης».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο ψυχίατρος δρ. Γιώργος Λουκάς σε ομιλία του θα προσπαθήσει να ερμηνεύσει το νόημα του θανάτου και της δημιουργίας. Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων με την ερωτική του φωνή θα επενδύσει τη βραδιά και η μουσικός Ράνια Τσοχατζή θα παρουσιάσει μελοποιημένο τον ύμνο του Ιπποκράτη.

Σχετικά Άρθρα