«Στιγμές με Χρώμα»

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ ΓΚΑΛΜΠΟΓΚΙΝΗ

Δημοσίευση: 07 Νοε 2018 17:30
Η συγγραφέας Κωνσταντίνα Γκαλμπογκίνη Η συγγραφέας Κωνσταντίνα Γκαλμπογκίνη

Το νέο πόνημα της Λαρισαίας συγγραφέα Κωνσταντίνας Γκαλμπογκίνη, το βιβλίο με τίτλο «Στιγμές με Χρώμα» θα παρουσιαστεί μεθαύριο Παρασκευή 9 Νοεμβρίου, στις 8.30 μ.μ. στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο.

Οι «Στιγμές με Χρώμα» είναι μια συλλογή διηγημάτων αυτογνωσίας, στην οποία ο αναγνώστης θα βρει ένα μείγμα από στιγμές διαφορετικών ανθρώπων και μία πανδαισία συναισθημάτων που γεννήθηκαν μέσα από αυτές τις στιγμές.

Η Κωνσταντίνα Γκαλμπογκίνη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα. Εγκαταστάθηκε σε ηλικία 17 ετών στην Αθήνα, ακολουθώντας τις σπουδές της στον χώρο των τεχνολογικών επιστημών. Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας, στο τμήμα Πληροφορικής, και συνέχισε με τις Μεταπτυχιακές της σπουδές στην επιστήμη των υπολογιστών, με αντικείμενο την ανάπτυξη και ανάλυση αλγορίθμων. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα, συνεχίζοντας την πορεία της πάνω στο αντικείμενο των σπουδών της, ενώ ο κόσμος της λογοτεχνίας, σαν ένας καλός σύντροφος, την ακολουθεί σε κάθε της βήμα.

Η αγάπη της για τα βιβλία και η συνεχής ανάγκη για έκφραση, την παρακίνησε να λάβει για πρώτη φορά μέρος στον λογοτεχνικό διαγωνισμό των εκδόσεων iWrite (2013), καταφέρνοντας, μάλιστα, να συμμετάσχει στην ανθολογία διηγημάτων που συντέλεσε το βιβλίο «Ιστορίες της Πόλης μας, Λάρισα». Σήμερα συνυπάρχει μεταξύ δύο διαφορετικών κόσμων, της τεχνολογίας και της λογοτεχνίας, ικανοποιώντας τις ακόρεστες επιθυμίες για γνώση και εμπειρία που ο καθένας από αυτούς μπορεί να της προσδώσει.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass