Η μουσική «κατασκηνώνει» στο δάσος Μαμαλής

Δημοσίευση: 09 Ιουλ 2015 13:08

 

Αύριο Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή θα φιλοξενηθεί στο δάσος της Μαμαλής, Βερδικούσιας το 4ο Mountain Enduro Camp. Το Mountain Enduro Camp είναι ένα τριήμερο κατασκηνωτικό φεστιβάλ. Περιλαμβάνει διάφορες δραστηριότητες σχετικές με τη φύση, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και τη μουσική. Επίκεντρο των δραστηριοτήτων είναι η οδήγηση μηχανών τύπου enduro στο καταπράσινο δάσος οξιάς της Μαμαλής, Βερδικούσιας, Λάρισας. Αναπόσπαστο κομμάτι του Mountain Enduro Camp είναι οι ζωντανές εμφανίσεις συγκροτημάτων. Στο 4οMountainEnduroCamp θα παίξουν κατά σειρά εμφάνισης οι παρακάτω μπάντες:

 

Παρασκευή 10 Ιουλίου

MovementofStatic

Μια ανερχόμενη post-rock μπάντα από τη Θεσσαλονίκη. ΜέλητωνMovementofStaticείναι οι: Πάρης Μουστάκας (κιθάρα) , Δημήτρης Χαριζάνης (κιθάρα), Φώτης Μάνος (μπάσο), Κώστας Χαριζάνης (τύμπανα).

Dr. Albert Flipout’s one CAN Band

Ο Dr. Albert είναι ένας φανταστικός χαρακτήρας που δημιουργήθηκε από τον MickeyPantelousτο 2006.OneCANBandσημαίνει «τενεκές ορχήστρα» ή «ένας που μπορεί να είναι και ορχήστρα». Ο MickeyPantelous παρέα με τον τενεκεδένιο χαρακτήρα του, τον Dr. Albert τα κάνει όλα μόνος του! Βέβαια το γενικό κουμάντο φαίνεται να κάνει ο Dr. AlbertFlipout, το κρουστό κονσέρβα! Αφηγείται bluesιστορίες με έναν μοναδικό τρόπο που θα σας συναρπάσει!

DirtyFuse

Μια πενταμελής μπάντα - με έδρα την Αθήνα - που ιδρύθηκε το 2008. Η μουσική τους όπως τα ίδια τα μέλη της μπάντας την χαρακτηρίζουν είναι SurfRock (Instrumental). Η μουσική τους βασίζεται στην oldschoolsurfμουσική των 60’s αποδιδόμενη με την ενέργεια του garageκαιpunkrock. Οι DirtyFuse εξελίσσουν τους παραπάνω ήχους με το δικό τους μοναδικό τρόπο φέρνοντας την InstrumentalSurfRock στη μουσική σκηνή του σήμερα.

Anima Nation

Μέσα από tropical ήχους (reggae, ska, afrobeat, funk, cumbia, boogalloo, latin, calypso), προσμίξεις hip hop και soul οι Anima Nation δημιουργούνέναθερμό, γεμάτο χαμόγελα και χορό live party σε κάθε ζωντανή τους εμφάνιση!

Η πορεία τους ξεκινάει τον Νοέμβριο του 2007 στη Θεσσαλονίκη και το 2014 ολοκληρώνουν την ηχογράφηση του πρώτου τους δίσκου Illusion, στο στούντιο που διατηρούν οι ίδιοι.Με την μοναδική τους σκηνική παρουσία πραγματοποιούν συναυλίες σε διάφορες πόλεις και νησιά της Ελλάδας, μεταφέρουν το αισιόδοξο μήνυμά τους και κατακτούν τις καρδιές του ακροατηρίου!

Σάββατο 11 Ιουλίου

Αυθαίρετοι

Μια σταθερή αξία για πολλά χρόνια τώρα στην τοπική rock μουσική σκηνή της Λάρισας. Με δικά τους κομμάτια αλλά και διασκευές από ελληνικό και ξένο ροκ.

Smith & Weston

Oι Smith&Weston είναι μία νεοσύστατη powertriorock-blues μπάντα με έδρα τη Λάρισα. Μια παρέα μουσικών αποτελούμενη από τον Δημήτρη Μιχάλη (κιθάρα/φωνητικά), Γιώργο Βλαχογιάννη (μπάσο)και τον Γιώργο Μαγαλιό (τύμπανα).Η μπάντα σχηματίστηκε το 2014,είναι επηρεασμένη από μεγάλα ονόματα τηςrock/blues σκηνής περασμένων δεκαετιών όπως: ZZtop, Stievie Ray Vaughn, Peter Green και Rory Gallagherκαι σας υπόσχονται δυνατές συγκινήσεις onstage.

Γιώργος Βαλιάκας και Ιδανικοί

Ο Γιώργος Βαλιάκας και Ιδανικοί είναι ένα ελληνόφωνο μουσικό συγκρότημα με έδρα την πόλη της Λάρισας. Το συγκρότημα δημιουργήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2011 και μέχρι σήμερα πραγματοποιούν εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα.Τον Μάρτιο του 2013 κυκλοφόρησε το νέο τους album με τίτλο «Στο αερόστατο». Τα μέλη του συγκροτήματος Γ. Βαλιάκας και Ιδανικοί είναι: Γιώργος Βαλιάκας (φωνή, ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα), Νίκος Φλώρος (πλήκτρα), Κώστας Ζωιτός (τρομπέτα), ΝάνσυΣιώμου (τσέλο), Ιάκωβος Παρασκευάς (βιολί), Στέλιος Παπαδόντας(μπάσο, φωνή), Κώστας Γκουντής(ντραμς).

KozaMostra

Ο Ηλίας Κόζας ήταν ο βασικός τραγουδιστής των CabaretBalkan (2008-2011), Motherfunkers (2005-2007) και επί 2 έτη συνεργάστηκε με τους Ιεροκλή Μιχαηλίδη, Δημήτρη Σταρόβα και Στάθη Παχίδη στο γνωστομουσικοθεατρικό σχήμα «Άγαμοι Θύται». Φύσει ανήσυχο πνεύμα δε θα μπορούσε παρά να αναζητήσει ένα πιο προσωπικό όχημα έκφρασης. Η ώρα ήρθε το 2012 και το όνομα αυτού «KozaMostra».

Όταν ο Ηλίας Κόζας, στα τέλη του 2012, συνέθετε το «AlcoholisFree», κανείς δεν περίμενε ότι, μόλις ένα χρόνο μετά, το συγκεκριμένο τραγούδι θα γινόταν συνώνυμο της ελευθερίας και της αισιοδοξίας σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass