ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 18-19-20 ΙΟΥΛΙΟΥ

«Δρυανοβίτικα» ενόψει …στον Δρυμό Ελασσόνας

Δημοσίευση: 14 Ιουλ 2015 11:22

 

 

ΕΛΑΣΣΟΝΑ(Γραφείο «Ε»)

Του Γιάννη Μουκίδη

Πιστοί στο ετήσιο «ραντεβού» τους με τον πολιτισμό, την παράδοση, τον αθλητισμό και…την διασκέδαση οι άνθρωποι του δραστήριου Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Δρυμού Ελασσόνας, διοργανώνουν και εφέτος τις εκδηλώσεις «Δρυανοβίτικα 2015».

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πλούσιες θα είναι οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στον Δρυμό Ελασσόνας στις 18 – 19 – 20 Ιουλίου(Σάββατο – Κυριακή – Δευτέρα) στα πλαίσια του πανηγυριού του «Προφήτη Ηλία» και θα διοργανωθούν από τον Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Δρυμού.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν με το πάρτι νεολαίας το ερχόμενο Σάββατο 18 Ιουλίου που διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Δρυμού και θα συνεχιστούν την Κυριακή 19 Ιουλίου με την ορχήστρα του Θανάση Σαμόλαδου (τραγούδι Μάριος Σαρακατσάνος).

Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου(ανήμερα της εορτής του Προφήτη Ηλία) το Χορευτικό Τμήμα του Συλλόγου θα παρουσιάσει χορούς από 4 περιοχές της Ελλάδας (Θεσσαλία, Μικρά Ασία, Θράκη και Ήπειρο) με τη συμμετοχή 60 και πλέον χορευτών του συλλόγου όλων των ηλικιών και θα ακολουθήσει δημοτική-παραδοσιακή βραδιά με την ορχήστρα του Γιάννη Ζιάκου.

Ακόμη, όπως έχει ήδη προαναγγελθεί, την Κυριακή 19 Ιουλίου ο Χιονοδρομικός - Ορειβατικός Σύλλογος Ελασσόνας σε συνεργασία με τον Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Δρυμού διοργανώνει πεζοπορία από την πόλη της Ελασσόνας προς τον Δρυμό Ελασσόνας μέσα από ένα δασικό μονοπάτι, το οποίο συνδέει το χωριό με την Ελασσόνα με διαδρομή διάρκειας 45-60 λεπτών (πληροφορίες συμμετοχής στη γραμματεία του Χ.Ο.Σ. Ελασσόνας Παγγέα Βασιλική: 24930-25.448 & 6974.138.297). Η πεζοπορία θα ξεκινήσει από την Ελασσόνα (γραφεία Χιονοδρομικού Ορειβατικού Συλλόγου) με κατεύθυνση τον Δρυμό και θα έχει ως πρώτο στόχο την ανάβαση στην κορυφή Γκουμπές (Οφανός) των 740 μ., όπου βρίσκεται μια μικρή Εκκλησία του Προφήτη Ηλία με υπέροχη θέα στον Όλυμπο και στον κάμπο της Ελασσόνας. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει βόλτα στο κέντρο του χωριού με τον ενοριακό ναό του Προφήτη Ηλία, την πλατεία και τις πολλές επιλογές για καφέ και φαγητό. Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις έχουν την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Ελασσόνας.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Δρυμού:

- Σάββατο 18 Ιουλίου

11 το βράδυ: πάρτι νεολαίας στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου.

- Κυριακή 19 Ιουλίου

Πεζοπορία  (ώρα αναχώρησης από Ελασσόνα 8.00 το πρωί και ώρα αναχώρησης από τον Δρυμό για επιστροφή 1 το μεσημέρι).

9.30 το βράδυ: Δημοτική - παραδοσιακή βραδιά με την ορχήστρα του Θανάση Σαμόλαδου.

- Δευτέρα 20 Ιουλίου

9.30 το βράδυ: Παρουσίαση των Χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου

10 το βράδυ: Δημοτική - παραδοσιακή Βραδιά με την ορχήστρα του Γιάννη Ζιάκου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass