«Με την Κούβα στην καρδιά»

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΟΝ ΜΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ

Δημοσίευση: 09 Ιαν 2019 16:01

Με εικόνες από διάφορες τοποθεσίες της Κούβας, που αποτυπώθηκαν από τον ερασιτεχνικό φακό του εν ενεργεία συμβούλου και πρόξενου της Πρεσβείας της Δημοκρατίας της Κούβας στην Ελληνική Δημοκρατία, Χοσέ Οριόλ Μαρέρο Μαρτίνες, η αποκλειστική έκθεση φωτογραφίας που δημιουργήθηκε ειδικά για τον εορτασμό του 10ου Φεστιβάλ Λογοτεχνίας στην Αθήνα, ΛΕΑ (Λογοτεχνία Εν Αθήναις) 2018, θα παρουσιαστεί στη Λάρισα, το Σάββατο 12 Ιανουαρίου στις 7 μ.μ. στον Μύλο του Παππά, με την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων.


Μετά τα εγκαίνια, θα ακολουθήσει κουβανέζικο πάρτι με την Κουβανή τραγουδίστρια Marlen Olamo Carreras στο Μπαράκι του Μύλου.
Στην έκθεση, η ματιά του επισκέπτη, θα μπορέσει να συλλάβει αυθεντικές στιγμές της σύγχρονης ζωής στην Κούβα, πρόσωπα του πολύχρωμου κόσμου της Καραϊβικής, τα οργιώδη ανάγλυφα τοπία που σχηματίζουν τη γεωγραφία στις Δυτικές, Κεντρικές και Ανατολικές επαρχίες του Νησιού, μέσα από το πράσινο και επιβλητικό αγροτικό περιβάλλον των πεδιάδων και των βουνών και μέσα από τον αστικές χρωματιστές δομές των πόλεων και των χωριών.
Και στο πίσω μέρος μιας άμαξας που τη σέρνουν άλογα, στο Κάρδενας, του Ματάνσας, στην περιοχή όπου για πρώτη φορά υψώθηκε η κουβανική σημαία, θα διαβάσετε κάτι σύντομο που θα μπορούσε να αποτελέσει την ουσία όλων των πραγμάτων:
«Ζω μόνο για την αγάπη σου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass