Ενα στραγάλι έσωσε το περιβάλλον...

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Δημοσίευση: 26 Φεβ 2019 15:54

Πόσο ακόμα αντέχει να μολυνθεί ο πλανήτης μας; Ποιος ευθύνεται γι’ αυτό; Γιατί οι άνθρωποι, τα ζώα και τα φυτά δεν ζουν σε ένα υγιές περιβάλλον; Τι θα συμβεί με ένα στραγάλι που Πήρε τον κατήφορο και θέλησε να σώσει το περιβάλλον; Μπορεί να βάλει φρένο σε αυτή την καταστροφή;


Σ’ αυτά τα ερωτήματα έδωσε απαντήσεις το παραμύθι «Ενα στραγάλι πήρε τον κατήφορο και σώζει το περιβάλλον» της Ανθής Βαφειάδη. Χθες το απόγευμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας πραγματοποιήθηκε παρουσίαση και δραματοποίηση του παραμυθιού για τα παιδιά των παιδικών σταθμών και τις οικογένειές τους με στόχο την ευαισθητοποίηση σε περιβαλλοντικά ζητήματα, μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως την αφήγηση έκανε ο γνωστός ηθοποιός Γρηγόρης Βαλτινός και την εμψύχωση ο Νίκος Θεοδώρου. Επίσης, οι λιλιπούτειοι μαθητές των 1ου, 2ου, 3ου, 5ου, 6ου, 9ου, 10ου, 15ου και 22ου παιδικών σταθμών παρουσίασαν θεατρικά δρώμενα με θέμα το περιβάλλον. Ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δημήτρης Δεληγιάννης και η διευθύντρια Παιδικών Σταθμών και Εκπαιδευτικών Δράσεων κ. Σταυρούλα Μπαξεβάνου σε σύντομους χαιρετισμούς τους αναφέρθηκαν στη δράση και τα προγράμματα των παιδικών σταθμών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass