ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Για μικρούς και μεγάλους

Δημοσίευση: 23 Ιουλ 2015 8:10

Με ενθουσιασμό και μεγάλο ενδιαφέρον συνεχίζονται οι καλοκαιρινές δραστηριότητες στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Λάρισας. Σήμερα Πέμπτη από τις 9 έως τις 10 το πρωί η δράση αφορά ενήλικες και έχει τίτλο «Εδώ δεν είναι βιβλιοθήκη… είναι ένα εργαστήριο πληροφορικής». Η Βιβλιοθήκη ανοίγει τις πόρτες και στους ενήλικες και τους εξοικειώνει με τις νέες τεχνολογίες. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται σε τέσσερις συναντήσεις και έχει στόχο τη γνωριμία ενηλίκων με τη χρήση ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή εστιάζοντας στο διαδίκτυο. Η ασφαλής πλοήγηση, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, η αποθήκευση πληροφοριών παύουν να αποτελούν άγνωστες έννοιες για τους εκπαιδευόμενους.

Από τιε 11 - 1 μ.μ., τα παιδιά ηλικίας άνω των 7 ετών θα συμμετάσχουν στη δράση «Εδώ δεν είναι βιβλιοθήκη… είναι μία λέσχη επιτραπέζιων παιχνιδιών». Κάθε Πέμπτη όλο το καλοκαίρι γινόμαστε μια μεγάλη παρέα και μοιραζόμαστε στιγμές γέλιου, διασκέδασης και σκέψης παίζοντας με τους φίλους μας επιτραπέζια παιχνίδια. Οι δράσεις αυτής της εβδομάδας ολοκληρώνονται αύριο. Από τις 11 - 1 μ.μ., τα παιδιά ηλικίας 5-7 ετών θα μετάσχουν στη δράση «Εδώ δεν είναι βιβλιοθήκη… είναι μία αίθουσα χορού». Στη βιβλιοθήκη – όλοι μπορούν να χορέψουν. Ακόμη κι ένας ελέφαντας! Οι μικροί φίλοι της Βιβλιοθήκης με τη βοήθεια του βιβλίου του Άγγελου Αγγέλου και της Έμης Σίνη ‘Πώς να κάνετε έναν ελέφαντα να χορέψει’ ανακαλύπτουν με διασκεδαστικό τρόπο πώς δεν χρειάζεται να είναι εύσωμοι, δυνατοί ή βροντόφωνοι για να το καταφέρουν!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass