Αυλαία για το Παιδικό Χοροστάσι 2019

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 11.30 μ. ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ 6ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ

Δημοσίευση: 14 Απρ 2019 10:00

Ξεκίνησε χθες στο κατάμεστο αμφιθέατρο του 6ου Γυμνασίου-Λυκείου Λάρισας το Παιδικό Χοροστάσι 2019. Το Παιδικό Χοροστάσι είναι ένα διήμερο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών και Μουσικής που το διοργανώνει η Εξωραϊστική Μορφωτική Λέσχη Φιλιππούπολης.

Στις διήμερες αυτές εκδηλώσεις, που ξεκίνησαν χθες και συνεχίζονται σήμερα Κυριακή στις 11.30 π.μ. εκτός από τις παιδικές χορευτικές ομάδες της Ε.Μ.Λ.Φ. συμμετέχουν: Το Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας, ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος «Καραγκούνα» Καρδίτσας, το χορευτικό Χαλάστρας Κ.Π.Ο. Δήμου Δέλτα, η Ακαδημία Έρευνας Παραδοσιακών Χορών Ελασσόνας, το Χοροστέκι Ε.Δ.Ρ.Α.Μ.Ε. Βόλου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λιβαδακίου. Το Παιδικό Χοροστάσι 2019 εντάσσεται στις γενικότερες πολιτιστικές δράσεις της Ε. Μ. Λ. Φιλιππούπολης που έχει ως κύριο μέλημα κι αποστολή να μεταλαμπαδεύσει την ευθύνη και το χρέος για τη διαφύλαξη, καλλιέργεια και διάδοση των τοπικών ηθών, εθίμων και παραδόσεων.

Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος της Εξωραϊστικής Μορφωτικής Λέσχης Φιλιππούπολης Νικ. Σαργώσης, ο περιφερειακός σύμβουλος Αθανάσιος Παιδής και ο δημοτικός σύμβουλος Μιχ. Αναστασίου, ενώ συντόνιζε ο Γιώργος Κατρανάς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass