«Να αλλάξουμε τον κόσμο γύρω μας»

ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΧΘΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ GENERATION EUROPE-ΛΑΡΙΣΑ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ «ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ» ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Δημοσίευση: 12 Ιουν 2019 16:04

«Aποφασίσαμε να δράσουμε όλοι μαζί, να χρησιμοποιήσουμε συλλογικά ό,τι μπορεί να αλλάξει τον κόσμο γύρω μας.

Να κάνουμε χρήση των δεξιοτήτων μας, της ενέργειάς μας, του δημόσιου χώρου, των υλικών και άυλων μέσων που διαθέτουμε και να πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας» ανέφεραν χθες οι συντονιστές της ομάδας Generation Europe της Λάρισας, Ανδρέας Αλμπάνης, Δήμητρα Ζαχαρούλη και Αγλαΐα Νάκα, στην ανοιχτή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες στο καφέ «Wisedog» προκειμένου οι πολίτες να γνωριστούν με την ομάδα. Στη συνάντηση επίσης παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα μιας διερεύνησης σε σχέση με τις ανάγκες των νέων στη Λάρισα που έγινε τον Μάιο του 2019 ενώ δόθηκαν πληροφορίες για τη διεθνή συνάντηση που οργανώνει η ομάδα στη Λάρισα από τις 21 Ιουνίου μέχρι την 1 Ιουλίου 2019, με τίτλο MAKE USE. Οι συντονιστές της ομάδας ανέφεραν μεταξύ άλλων ότι «Γιατί “Make Use”; Είμαστε η γενιά με τις περισσότερες ευκαιρίες εκπαίδευσης, μπορούμε να αξιοποιήσουμε το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, έχουμε τη δυνατότητα να ταξιδέψουμε στην άκρη του κόσμου, να πληροφορηθούμε για καθετί που συμβαίνει στον πλανήτη μας και να επικοινωνήσουμε μεταξύ μας σε πραγματικό χρόνο όπου κι αν βρισκόμαστε.

Είμαστε όμως και η γενιά που απειλείται να ζήσει σε έναν κατεστραμμένο πλανήτη, δεν βρίσκουμε τρόπους να συνεννοηθούμε ουσιαστικά μεταξύ μας, αντί να χρησιμοποιούμε την τεχνολογία απειλούμαστε από αυτήν, δεν εκπροσωπούμαστε σχεδόν πουθενά και νιώθουμε πως ό,τι και να κάνουμε δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.

Γι’ αυτό αποφασίσαμε να δράσουμε όλοι μαζί, να χρησιμοποιήσουμε συλλογικά ό,τι μπορεί να αλλάξει τον κόσμο γύρω μας. Να κάνουμε χρήση των δεξιοτήτων μας, της ενέργειάς μας, του δημόσιου χώρου, των υλικών και άυλων μέσων που διαθέτουμε και να πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας. Με σεβασμό στη ζωή όλων και αντλώντας έμπνευση από τη δύναμη της διαφορετικότητας!». Επίσης οι συντονιστές ανέφεραν ότι «οι performance MAKE USE θα παρουσιαστούν μέσω διαδικτυακής σύνδεσης σε πραγματικό χρόνο την Κυριακή 30 Ιουνίου στις 7 μ.μ., λαμβάνοντας μέρος στο project Seven to Seventh (www.seventotheseventh.com) που γίνεται στην Αθήνα στο πλαίσιο του Summer Nostos Festival 2019 με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ)» τονίστηκε χαρακτηριστικά στη συνάντηση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass