Παρουσιάζεται το πρόγραμμα του 48ου Φεστιβάλ Ολύμπου 2019

ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 8 μ.μ. ΣΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ

Δημοσίευση: 12 Ιουν 2019 16:08

Το πρόγραμμα ενός εκ των σημαντικότερων πολιτιστικών γεγονότων, του Φεστιβάλ Ολύμπου, θα ανακοινωθεί αύριο Πέμπτη 13 Ιουνίου, στις 8:00 μ.μ. στο Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές «Το Φεστιβάλ Ολύμπου, ξεκινά φέτος την τεσσαρακοστή όγδοη διαδρομή του, πάντα στη σκιά του ιερού βουνού της οικουμένης. Το δίμηνο Ιούλιος-Αύγουστος, στους ιστορικούς και αρχαιολογικούς χώρους της Πιερίας φιλοξενεί όλο το φάσμα των καλλιτεχνικών και πνευματικών δημιουργιών.

Το Φεστιβάλ Ολύμπου διοργανώνεται από τον Οργανισμό Φεστιβάλ Ολύμπου (ΟΡ.ΦΕ.Ο.) σε συνεργασία με τοπικούς φορείς. Φέτος στο πλαίσιο του θεσμού της τιμώμενης χώρας, υποδέχεται το Ισραήλ και με αφορμή αυτή την επιλογή συνεργάζεται με την Ισραηλινή πρεσβεία και Ισραηλιτικές Κοινότητες στην Ελλάδα.

Η Λάρισα και η Θεσσαλία γενικότερα αποτέλεσαν και αποτελούν σημαντικό υποστηρικτή στις πρωτοβουλίες του Φεστιβάλ Ολύμπου, μιας και πληθώρα πολιτών παρακολουθούν τις εκδηλώσεις του. Ο ΟΡ.ΦΕ.Ο. θεωρεί τιμή και υποχρέωση να τους ενημερώσει για αυτό το καθόλα αξιόλογο γεγονός.

 Με αναφορά στην πολιτιστική συμπόρευση με το Ισραήλ, ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου σε συνεργασία με την Ισραηλιτική Κοινότητα Λάρισας θα παρουσιάσει τόσο το πρόγραμμα των παραστάσεων του 48ου Φεστιβάλ Ολύμπου 2019, τις συνεργαζόμενες παραγωγές, όσο και θα αναπτύξει τη γενικότερη φιλοσοφία των πολιτιστικών καταβολών και των δύο λαών. Οι συνδιοργανωτές καλούν τους εκπροσώπους της πολιτείας και των φορέων, τους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας και τους πολίτες της Θεσσαλίας στην καθόλα ενδιαφέρουσα εκδήλωση της παρουσίασης του προγράμματος» αναφέρεται στην ανακοίνωση των διοργανωτών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass