Πέφτει απόψε η αυλαία στο Φεστιβάλ Πηνειού

ΜΕ ΤΗ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΡΜΗΝΕΥΤΡΙΑ ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ-ΠΑΡΤΙ ΧΘΕΣ ΜΕ ΚΩΣΤΗ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Δημοσίευση: 22 Ιουν 2019 15:09

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν… Πέφτει σήμερα Σάββατο η αυλαία του Φεστιβάλ Πηνειού με τη συναυλία της μεγάλης ερμηνεύτριας Γιώτας Νέγκα στις 10 μ.μ. Νωρίτερα θα προηγηθεί μια σύντομη τελετή λήξης με τον δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη και τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού Πάνο Σάπκα να ανανεώνουν το ραντεβού στο ποτάμι για του χρόνου, συνοδεία πυροτεχνημάτων.

Το πρόγραμμα της τελευταίας ημέρας περιλαμβάνει τη μεγάλη συναυλία στην Κεντρική Σκηνή της αγαπημένης ερμηνεύτριας Γιώτας Νέγκα. Η Γιώτα Νέγκα θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα αυθεντικά λαϊκό με τις μεγάλες της επιτυχίες «Το δίκιο μου», «Με τα μάτια κλειστά» και τους «Ανοιχτούς λογαριασμούς», αγαπημένα της κομμάτια άλλων καλλιτεχνών, αλλά και τα νέα της τραγούδια «Οξυγόνο» και «Βρες μου έναν άλλον» προπομπούς του δίσκου που ετοιμάζει με τον Νίκο Μωραΐτη και τον Νίκο Μερτζάνο.

Θα προηγηθεί η Big Band του Μουσικού Σχολείου που θα συνδυάσει τον τζαζ ήχο με το μπουζούκι!

Στη Σκηνή Β’ οι Nellcοtes, μια noise rock μπάντα από την Κατερίνη και η rock μπάντα Chickn από την Αθήνα με τον αυτοσχεδιασμό βασικότερο πυλώνα της μουσικής τους θα ξεσηκώσουν τους νέους.

Τέλος, στη Σκηνή Γ’ οι Anna RF από το Ισραήλ είναι ένας συνδυασμός μεταξύ Ανατολής και Δύσης.

Μαζί τους, επί σκηνής ως guest εμφάνιση, οι δύο ταλαντούχες Λαρισαίες καλλιτέχνιδες που διαπρέπουν σε Ελλάδα και εξωτερικό, Στέλλα Βαλάση και Λουκία Βαλάση.

Η Στέλλα Βαλάση είναι μια διακεκριμένη και καταξιωμένη μουσικοσυνθέτρια και σολίστ στο σαντούρι. Η Λουκία Βαλάση είναι μια νέα ερμηνεύτρια, τραγουδοποιός, που εντυπωσιάζει τόσο με την εκφραστική ερμηνεία της όσο και με το σολιστικό της παίξιμο στο σαντούρι.

Κατά τ’ άλλα, μικροί και μεγάλοι μπορούν να χαρούν συμμετέχοντας στις δεκάδες καλλιτεχνικές, εκπαιδευτικές και αθλητικές δραστηριότητες του Φεστιβάλ. Ωρα έναρξης 9 μ.μ.

ΧΘΕΣ ΠΑΡΤΙ ΜΕ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Ηταν μία συναυλία που τα είχε όλα. Μικρούς, μεγάλους, κινητά να απαθανατίζουν στιγμές, χορό και… φυσικά τραγούδι. Ο Κωστής Μαραβέγιας ξεπλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο το πολυπληθές κοινό που βρέθηκε χθες στο Φεστιβάλ Πηνειού για να συμμετάσχει στο πολύχρωμο πάρτι που στήνει σε κάθε σταθμό της περιοδείας του. Ο Κωστής Μαραβέγιας απέδειξε για άλλη μια φορά ότι ξέρει να κάνει όσους βρίσκονται στις συναυλίες του να διασκεδάζουν ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς, στήνοντας βραδιές γεμάτες καλοκαιρινή ξενοιασιά, χαρούμενη διάθεση, μουσική, τραγούδι, χορό, και πολλή γοητεία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass