Απολαυστική και με άποψη!

Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΟΙ ΡΑΓΕΣ ΠΙΣΩ ΜΟΥ» ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ «Κ. ΤΣΙΑΝΟΣ»

Δημοσίευση: 25 Ιουν 2019 15:02

Μία συγκινητική, απολαυστική, έξυπνη μα πάνω από όλα με άποψη παράσταση είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν χθες βράδυ οι Λαρισαίοι στο θέατρο «Κώστας Τσιάνος» στο Μύλο, με το έργο του Χάρη Ρώμα «Οι Ράγες πίσω μου» που ανέβηκε σε σκηνοθεσία Χρυσούλας Χρήστου και παρουσιάστηκε από τη θεατρική ομάδα «ΠασπARTού- Art and more».

Ο Δημήτρης Φωτίου, η Ζωή Μωραΐτη, ο Παναγιώτης Μπάκας και ο Γιάννος Τριανταφύλλου εξαιρετικοί στην ερμηνεία τους, καθήλωσαν τους θεατές που τους χάρισαν το πιο θερμό τους χειροκρότημα. Η παράσταση θα επαναληφθεί και σήμερα στις 9.15 το βράδυ. Εισιτήρια: Κανονικό 10 ευρώ, μειωμένο (φοιτητικό - ανέργων) 8 ευρώ.

 

Το έργο

Ο Θαλής, ο κεντρικός ήρωας, από τη μέρα που γεννήθηκε, περνούσε πάντα απαρατήρητος. Φτάνοντας τώρα στο σιδηροδρομικό σταθμό μιας μικρής πόλης για να συναντήσει τη γυναίκα του, που πρόκειται να φύγει με τον εραστή της, και να την παρακαλέσει να μείνει, αναλογίζεται κομμάτια από τη ζωή του και βλέπει να ξεπροβάλλουν μπροστά του πρόσωπα που παίζουν μαζί του σκηνές από την πορεία μιας ολόκληρης ζωής… Καταλύτης για τον ήρωα ήταν και είναι η παρουσία, οι στίχοι και τα τραγούδια του Διονύση Σαββόπουλου, το έργο του οποίου στάθηκε πηγή έμπνευσης και για τον Χάρη Ρώμα για να γράψει το έργο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass