Αρωμα Βαλκανίων χθες στη Λάρισα

ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΤΟΥ 4ου ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΛΑΟΓΡΑΦΙΑΣ «ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ» ΕΚΛΕΨΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 16 Ιουλ 2019 16:04

Στη Λάρισα βρέθηκε χθες το απόγευμα το πολύχρωμο μουσικοχορευτικό παραδοσιακό καραβάνι, του 4ου Διεθνούς Φεστιβάλ Παράδοσης και Λαογραφίας «Κοιλάδα των Τεμπών», σκορπώντας ήχους παραδοσιακής μουσικής, με ηχόχρωμα Βαλκανικό.

Κροατία, Σερβία και Ελλάδα συμμετέχουν με αποστολές στο Φεστιβάλ και χθες οι ομάδες βρέθηκαν στη Λάρισα, επισκέφτηκαν την Περιφέρεια Θεσσαλίας και στη συνέχεια περιπλανήθηκαν στους κεντρικούς δρόμους της Λάρισας για να καταλήξουν στην Κεντρική πλατεία, όπου παρουσίασαν ένα εξαιρετικό μουσικοχορευτικό πρόγραμμα, στο οποίο συμμετείχαν επίσης ο Σύλλογος Κρανιωτών Λάρισας & Περιχώρων «Η ΞΗΡΟΚΡΑΝΙΑ» και τμήματα του Συλλόγου Γυναικών Μακρυχωρίου. Αν και ο φόβος της βροχής παραμόνευε τελικά, οι Λαρισαίοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια εντυπωσιακή παράσταση με τους χορευτές να κλέβουν τις εντυπώσεις με τις πλουμιστές φορεσιές και τη δεξιοτεχνία τους.

Εν τω μεταξύ, το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Παράδοσης και Λαογραφίας «Κοιλάδα των Τεμπών» ταξίδεψε την Κυριακή βράδυ, στα Μεσάγγαλα. Συγκινητική η παρουσία των θεατών και μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού οι χορευτικές ομάδες από τη Σερβία, την Κροατία και του Συλλόγου Γυναικών Μακρυχωρίου "ταξίδεψαν" μουσικά το κοινό σε Βαλκανικά μονοπάτια. Το πρωί οι ξένες αποστολές έζησαν την ομορφιά της ελληνικής θάλασσας στις παραλίες του Δήμου Τεμπών και χθες επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο Τεμπών κ. Κολλάτο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass