Από 27 Αυγούστου οι παραστάσεις του Θεάτρου Τεχνών

Δημοσίευση: 03 Αυγ 2015 7:47

Σταματούν οι παραστάσεις του Θεάτρου Τεχνών Λάρισας, για διακοπές των μελών του Θιάσου. Οι παραστάσεις θα ξεκινήσουν από το Μακρυχώρι του Δήμου Τεμπών, στο «Ανοιχτό Θέατρο» την Πέμπτη 27 Αυγούστου και θα συνεχιστούν μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου, σε πολλά άλλα δημοτικά διαμερίσματα του νομού μας. Έτσι λοιπόν, το υπόλοιπο πρόγραμμα του Καλοκαιριού διαμορφώνεται ως εξής:

-Πέμπτη 27 Αυγούστου ώρα 9μ.μ. στο ανοιχτό θέατρο Μακρυχωρίου «Αγάπη μου δεν είναι αυτό που νομίζεις». Η παράσταση ανεβαίνει σε συνεργασία με το Δήμο Τεμπών και η είσοδος είναι ελεύθερη.

-Παρασκευή 28 Αυγούστου– ώρα: 9 μ.μ. – Αγιά – «θερινό θέατρο χρυσαλλίδα» «Αγάπη μου δεν είναι... αυτό που νομίζεις.!» (σε συνεργασία με τον δήμο Αγιάς) (γενική είσοδος: 5 €).

-Κυριακή 30 Αυγούστου – ώρα: 9μ.μ – Σκοπιά (δήμου Φαρσάλων)

«Ο απατημένος σύζυγος» - (είσοδος ελεύθερη )

-Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου- Φάρσαλα αύλειος χώρος πολιτιστικού κέντρου «Αγάπη μου δεν είναι... αυτό που νομίζεις.!» - γεν. είσοδος: 5 €

-Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου-ώρα: 9 μ.μ. – Τύρναβος- θερινό θέατρο «Λατόμι» (προφ. Ηλίας) «Αγάπη μου δεν είναι... αυτό που νομίζεις.!» Υπεύθυνη οργάνωσης των παραστάσεων της «καλοκαιρινής περιοδείας - 2015» είναι η κ. Έλενα Γράβαλου (κιν: 6944 - 685455).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass