Μια… σουρεάλ βερβερίτσα στο Κηποθέατρο

Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΟΥΤΣΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΣΟΛΩΜΟΥ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 9.30 μ.μ.

Δημοσίευση: 01 Αυγ 2019 19:00

Τη σουρεάλ φαρσοκωμωδία του Νίκου Μουτσινά «Βερβερίτσα» είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν χθες το βράδυ χιλιάδες Λαρισαίοι που γέμισαν ασφυκτικά το Κηποθέατρο Λάρισας.

Η εύρεση εισιτηρίου τις τελευταίες μέρες είχε εξελιχθεί σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες, με τους πρωταγωνιστές να εισπράττουν την τηλεοπτική τους αναγνωρισιμότητα και να ανανεώνουν το ραντεβού τους με το λαρισαϊκό κοινό για σήμερα Πέμπτη και ώρα 9.30 μ.μ. Πρωταγωνιστές της παράστασης ήταν ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαρία Σολωμού ενώ παίζουν η Ματίνα Νικολάου, η Φανή Γεωργακοπούλου, η Στέλλα Ρουσάκη και η Νικόλ Παναγιώτου.

ΤΟ ΕΡΓΟ

Ο Μενέλαος Φονιάς (Νίκος Μουτσινάς) και η σύζυγός της (Μαρία Σολωμού) επισκέπτονται ένα σύμβουλο γάμου -η φωνή που ακούγεται είναι του Πάνου Μουζουράκη- και με φλας μπακ στις συνεδρίες γίνεται γνωστό πώς γνωρίστηκαν και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στον γάμο τους. Μέσα από διάφορες σκηνές οι θεατές παρακολουθούν τη σχέση του ζευγαριού. Όλα ανατρέπονται όταν χαθούν με το αυτοκίνητό τους στο δάσος, θα χτυπήσουν μία βερβερίτσα και θα ζητήσουν βοήθεια από το μόνο σπίτι που βρίσκεται κοντά τους. Αυτό το σπίτι όμως είναι το σπίτι της Αινχόνχεν (Ματίνα Νικολάου), που ζει με τις αδελφές της: την Αινχόνχεν (Φανή Γεωργακοπούλου) η οποία είναι μουγκή και την Αινχόνχεν (Στέλλα Ρουσάκη) η οποία είναι τυφλή! Θα καταφέρουν να βγουν από το σπίτι ζωντανοί;

Τιμή εισιτηρίου: 17 ευρώ μειωμένο, 20 ευρώ στο ταμείο.

Προπώληση: Βιβλιοπωλείο Καλτσάς, Prosperus και viva.gr.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass