Εξήντα χρόνια συμπληρώνει η Γιορτή Κρασιού Αμπελώνα

ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΟΙ ΦΕΤΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 27 Αυγ 2019 15:10

Εξήντα χρόνια θεσμικής παρουσίας στην περιοχή και στην ευρύτερη Θεσσαλία συμπληρώνει φέτος η Γιορτή Κρασιού Αμπελώνα. Γι’ αυτό τον λόγο οι φετινές εκδηλώσεις, που θα ξεκινήσουν στα τέλη του μήνα, θα είναι πλούσιες και ακόμη πιο εντυπωσιακές.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του Δήμου Τυρνάβου η διοργάνωση ξεκινά επίσημα την Παρασκευή 30 Αυγούστου σε συνδιοργάνωση ΔήμουΤυρνάβου με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου. Τα εγκαίνια της Γιορτής θα γίνουν την Παρασκευή 30 Αυγούστου στις 8.30 μ.μ. ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει γνωριμία και δοκιμές κρασιών, μουσικές εκδηλώσεις και συναυλίες και δράσεις για τους μικρούς μας φίλους. Αναλυτικότερα το πρόγραμμα έχει ως εξής:

* Παρασκευή 30 Αυγούστου από 20:30 έως 22:00: Αγιασμός στο παρεκκλήσι του Αγ. Γεωργίου, τελετή έναρξης - χαιρετισμοί επισήμων, επίσκεψη περιπτέρων, γνωριμία με τα επώνυμα κρασιά των οινοποιών της περιοχής και τους παραγωγούς, γλυκές γεύσεις μούστου από τον Σύλλογο Γυναικών Αμπελώνα και Jazz μουσική από ορχηστρικό σύνολο της Φιλαρμονικής του Δήμου Τυρνάβου. Στις 10 μ.μ. θα ξεκινήσει συναυλία με τον Λάμπη Λιβιεράτο,

* Σάββατο 31 Αυγούστου από 11:00 έως 13:00 εικαστικές δημιουργίες για τους μικρούς φίλους της Βιβλιοθήκης Αμπελώνα σε συνεργασία με την εικαστικό κ. Ζωή Καραμαλίγκα από 19:00 έως 21:30. Γνωριμία με τους οινοποιούς της περιοχής μας, γλυκές γεύσεις μούστου από τον Σύλλογο Γυναικών Αμπελώνα, στις 9 μ.μ. παραδοσιακοί χοροί από χορευτικά τμήματα τοπικών συλλόγων και στις 10 μ.μ. συναυλία με τους Πάολα και Γιώργο Παπαδόπουλο.

* Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου από 11:00 έως 13:00 περιβαλλοντικό πρόγραμμα από το 1ο Σύστημα Προσκόπων Αμπελώνα. Στις 9 μ.μ. παραδοσιακοί χοροί από χορευτικά τμήματα τοπικών συλλόγων και στις 10 μ.μ. δημοτικά τραγούδια και χοροί με τους Γιάννη Καψάλη, Γιώτα Γρίβα, Μάκη Τσίκο, Μαρία Καλαντζή και Ζήση Κασιάρα.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στο μεταξύ στη διοργάνωση ως είθισται θα υπάρχουν και παράλληλες εκδηλώσεις, όπως γνωριμία με το 1ο Σύστημα Προσκόπων Αμπελώνα, κάθε απόγευμα στον χώρο της γιορτής, ενώ σήμερα διεξάγεται το τουρνουά beachvolley στο Αθλητικό Κέντρο Αμπελώνα, ενώ μεθαύριο Πέμπτη 29 Αυγούστου έχει οργανωθεί βραδιά φίλων της Δημοτικής Παράδοσης. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ.: 6981 897 403.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass