Με συμμετοχή τα φετινά «Ογχήστεια»

ΣΤΗ ΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ

Δημοσίευση: 06 Σεπ 2019 16:12

Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Μελίας «Ογχηστός» στην πλατεία του χωριού.

Η νέα αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας Βάνα Χλιάπη – Γκουνιαρούδη, συνεχάρη τους διοργανωτές της εκδήλωσης γι’ αυτή την πρωτοβουλία τους και δήλωσε ότι «ο Δήμος Κιλελέρ στέκεται αρωγός σε κάθε σύλλογο και σωματείο και θέτει ως πρώτη προτεραιότητα την προώθηση του Πολιτισμού».

Στην εκδήλωση που υλοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ, εμφανίστηκαν τα χορευτικά συγκροτήματα του Συλλόγου Γυναικών Κιλελέρ και του Πολιτιστικού Συλλόγου Στεβανοβικείου «Αριστοτέλης». Ακολούθησε λαϊκή βραδιά.

Παρευρέθηκε ο αντιδήμαρχος Διοίκησης, Οικονομικών Τεχνικών Έργων και Αγροτικής Ανάπτυξης Αλέκος Χονδρονάσιος, η δημοτική σύμβουλος Ελένη Ζωιοπούλου, ο πρόεδρος Αναστάσιος Χιωτάκης και τα μέλη του ΤΣ της κοινότητας και πλήθος κόσμου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass