ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

«Mamma Mia!» σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Δημοσίευση: 11 Αυγ 2015 8:56

 

Περισσότεροι από 54 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν δει ως σήμερα το μιούζικαλ «Mamma Mia!» το οποίο έχει ανεβεί σε περισσότερες από 440 πόλεις του πλανήτη, γρηγορότερα από οποιοδήποτε άλλο μιούζικαλ. Eχει μεταφραστεί σε 17 διαφορετικές γλώσσες και στο Λονδίνο παίζεται για 17η συνεχόμενη χρονιά μετά το πρώτο ανέβασμά του τον Απρίλιο του 1999.

Ο χαρακτηρισμός «παγκόσμιο φαινόμενο» δεν είναι υπερβολή γιατί όντως το «Mamma Mia!», μια ιστορία εμπνευσμένη από τα τραγούδια του σουηδικού συγκροτήματος Αbba, έχει εκατομμύρια θαυμαστές σε όλον τον κόσμο. Ανάμεσά τους και πολλούς Έλληνες, οι οποίοι, όπως όλα δείχνουν, δεν θα χάσουν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν τον Οκτώβριο στην Αθήνα (θέατρο Badminton, 8-18) και στη Θεσσαλονίκη (Μέγαρο Μουσικής, 21/10 - 1/11).

Χώρες που έχουν επίσης φιλοξενήσει το μιούζικαλ ή πρόκειται να το φιλοξενήσουν στο πλαίσιο διεθνούς περιοδείας είναι οι: Γερμανία, Ιαπωνία, Αυστρία, Φινλανδία, Καναδάς, Ολλανδία, Βέλγιο, Νορβηγία, Δανία, Ιταλία, Αργεντινή, Βραζιλία, ενώ το 2011 το «Mamma Mia!» έγινε το πρώτο σημαντικό δυτικό μιούζικαλ που ανέβηκε ποτέ στην κινεζική γλώσσα, στην Κίνα.

Σε ό,τι αφορά τη μεταφορά του στο θέατρο, το «Mamma Mia!» μπορεί να πει κανείς ότι ήταν μια καθαρά γυναικεία υπόθεση. Τρεις γυναίκες συνέβαλαν στην υλοποίησή του και το αποτέλεσμα τελικά υπήρξε χρυσωρυχείο!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass