Από το μικροσκόπιο στην παλέτα...

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ Η ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΥ

Δημοσίευση: 15 Οκτ 2019 16:42

Παρουσία πλήθους κόσμου εγκαινιάστηκε χθες βράδυ στο Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας η έκθεση ζωγραφικής του ιατρού κυτταρολόγου Ιωάννη Κυπαρισσού. Μιλώντας στην «Ε» ο... ζωγράφος γιατρός δήλωσε ότι «Οταν είσαι 10 ώρες την ημέρα στο μικροσκόπιο, αναγκαστικά επηρεάζεσαι απ’ αυτό...

Τα έργα μου είναι συσσωρευμένα αναμνήσεις και βιώματα της καθημερινότητας. Αυτά κάποια στιγμή βγαίνουν στην επιφάνεια, τα αποτυπώνουμε και ανάλογα το ταλέντο και το χάρισμα του καθενός προκύπτει το αποτέλεσμα. Αυτό που μετράει είναι να ικανοποιείσαι από τις δημιουργίες σου και να ψάξεις το επόμενο ερέθισμα που θα σου δώσει το επόμενο έργο σου». Στην αρχή της εκδήλωσης χαιρετισμό απηύθυνε η διευθύντρια του Γαλλικού Ινστιτούτου κ. Χρύσα Βουλγαράκη που αφού καλωσόρισε τους παρευρεθέντες αναφέρθηκε επιγραμματικά στο έργο και την προσωπικότητα του ζωγράφου, για να πάρει τον λόγο ο εικαστικός και δάσκαλος Ανδρέας Γιαννούτσος που μίλησε για την τεχνοτροπία και άλλα στοιχεία που συνθέτουν τη ζωγραφική του κ. Κυπαρισσού.
Η διάρκεια της έκθεσης είναι μέχρι τις 2 Νοεμβρίου, ενώ οι ώρες λειτουργίας: 10 π.μ.-1 μ.μ. και 6 μ.μ.-9.30 μ.μ. Σάββατο 10 π.μ.-2.30 μ.μ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass