Ταξίδι στο Μαρόκο με τον Πάνο Γκαβάνα

Δημοσίευση: 04 Νοε 2019 17:54

Η Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού Δήμου Λαρισαίων παρουσιάζει την ατομική έκθεση φωτογραφίας του Πάνου Γκαβάνα με τίτλο «Ταξίδι στο Μαρόκο».

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στο φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου Ζιαζιά, στην οδό Ροδόπης 48 στη Χαραυγή και θα διαρκέσει από 7 έως 20 Νοεμβρίου.
Ο Πάνος Γκαβάνας γεννήθηκε στη Λάρισα το 1994. Ασχολείται ερασιτεχνικά με τη φωτογραφία από τα 14 του, όταν απέκτησε την πρώτη compact φωτογραφική μηχανή. Από τότε η αγάπη του για το αντικείμενο συνεχώς μεγαλώνει. Με την εγγραφή του στη Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας, όπως λέει ο ίδιος, του δόθηκε η ευκαιρία να ασχοληθεί με το φιλμ και τον σκοτεινό θάλαμο, πράγμα που τον μετέφερε ακόμα πιο κοντά στον κόσμο της εικόνας. Από τότε υπάρχει πάντα στην τσάντα του μια φωτογραφική μηχανή με φιλμ. Εγκαίνια: Πέμπτη 7 Νοεμβρίου, ώρα 20.00. Ώρες λειτουργίας: 6 μ.μ.- 10.00 καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass