Το ΣΜουΘ… ενηλικιώνεται και γιορτάζει

ΜΙΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ «Ε» Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΜΠΑΝΗΣ

Δημοσίευση: 09 Νοε 2019 15:00
«Το Παραμυφικό» απ’ όπου και η φωτογραφία θα παρουσιαστεί στο Θέατρο «Κώστας Τσιάνος» στις 18, 19 και 20 Νοεμβρίου «Το Παραμυφικό» απ’ όπου και η φωτογραφία θα παρουσιαστεί στο Θέατρο «Κώστας Τσιάνος» στις 18, 19 και 20 Νοεμβρίου

Τα 18 του χρόνια έκλεισε πριν από λίγες μέρες το Συνεργείο Μουσικού Θεάτρου και το γιορτάζει με ένα πάρτι απόψε στις 9 στο «Negro Bar».

Δεκαοκτώ χρόνια εργαστηρίων, παραστάσεων, δράσεων, δημιουργίας, καινοτομίας, παρέμβασης και συνδιαμόρφωσης της πολιτιστικής ατζέντας της πόλης, 18 χρόνια συνεργειών . «Τώρα που κλείνουμε τα 18 μας χρόνια είναι μια καλή ευκαιρία να κοιτάξουμε προς τα πίσω, πράγματα που έχουν γίνει, πράγματα που φανταζόμασταν και έγιναν αλλά και πράγματα που δεν φανταζόμασταν και επίσης έγιναν» θα πει στην «Ε» ο συντονιστής προγραμμάτων Ανδρέας Αλμπάνης για να συνεχίσει λέγοντας ότι «Εφόσον είμαστε και επισήμως... ενήλικοι και υπεύθυνοι για τις πράξεις μας είναι μια καλή ευκαιρία να δούμε πού στεκόμαστε τώρα και να δούμε τι θα κάνουμε στο μέλλον». Και οι στόχοι σας για τα επόμενα… 18 χρόνια ποιοι είναι, ρωτήσαμε τον Ανδρέα Αλμπάνη για να μας απαντήσει ότι «Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον τρόπο που δουλεύουμε, με την ανεξαρτησία που έχουμε, την τρέλα, το μεράκι και με την ποιότητα που παρουσιάζουμε στις παραγωγές μας, στα έργα μας και στις παραστάσεις μας. Να γνωρίσουμε και να γνωριστούμε με περισσότερο κόσμο και αυτό το πράγμα που αισθανόμαστε εμείς και μας κρατάει ζωντανούς να περάσει όσο το δυνατόν και στον υπόλοιπο κόσμο». Για τι και γιατί μετανιώνετε, ήταν η επόμενη ερώτηση για να επισημάνει ο κ. Αλμπάνης ότι «Η στάση μας είναι ότι δεν μπορείς να μετανιώνεις για κάτι που αποτελεί εμπειρία, ακόμη κι αν η εμπειρία αυτή είναι αρνητική ή σου αφήνει πικρή γεύση. Από τα λάθη μας γινόμαστε καλύτεροι, ή τουλάχιστον αυτό ισχύει γι' αυτούς που μαθαίνουν από τα λάθη» (γέλια). Η επόμενη ερώτηση αφορούσε τα άμεσα σχέδια του ΣΜουΘ. «Πρώτα απ’ όλα Το Παραμυφικό που θα παρουσιαστεί για τρεις παραστάσεις στο Θεσσαλικό Θέατρο. Ανεβαίνει πάλι το "Απλόχερα" από την ομάδα εκπαιδευόμενων του ΣΜουΘ, δηλαδή από το νέο αίμα του Συνεργείου. Θα κάνουμε εκπαιδεύσεις για παραστατικές τέχνες στην προσβασιμότητα στο Φεστιβάλ "Ρόδι" στη Θεσσαλονίκη, ενώ ξεκινάμε καινούρια ευρωπαϊκά προγράμματα, κάνουμε εκπαιδεύσεις εδώ στη Λάρισα, και έχουμε ξεκινήσει ήδη τα δύο μεγάλα φεστιβάλ: Το Φεστιβάλ Πηνειού και τον Μύλο Παραστατικών Τεχνών» σχολίασε ο Ανδρέας Αλμπάνης. Η τελευταία ερώτηση αφορούσε στο… σημερινό πάρτι: «Κάνουμε ένα πάρτι για να μαζευτούμε όλοι αυτοί οι άνθρωποι που έχουν συμμετάσχει στο παρελθόν αλλά και να δούμε και καινούριους ανθρώπους που ίσως θέλουν να γνωρίσουν το ΣΜουΘ μ' αυτόν τον τρόπο» τόνισε κλείνοντας, λίγο πριν του ευχηθούμε να τα εκατοστίσουν με υγεία και έμπνευση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass