«mamaAfrica» του Στέλιου Σκούρτη

Ο ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΕΞΕΔΩΣΕ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΝΥΑ

Δημοσίευση: 10 Νοε 2019 16:45

 

Το βιβλίο του Λαρισαίου εκπαιδευτικού Στέλιου Σκούρτη με τίτλο «mamaAfrica» μόλις κυκλοφόρησε. Το βιβλίο εκδόθηκε με δικά του έξοδα και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για γραφική ύλη στα παιδιά του Eluuhya DEB δημοτικού σχολείου της επαρχίας Bungoma, στην Κένυα.

Ο Στέλιος Σκούρτης, εκπαιδευτικός, γεννήθηκε και ζει στη Λάρισα. Έχει ταξιδέψει πολλές φορές στην Αφρική. Η σχέση του με την ήπειρο είναι ιδιαίτερη, μιας και η σύζυγός του είναι από την Κένυα όπου γεννήθηκε και ο γιος τους.

Όπως γράφει στον πρόλογο του βιβλίου... «Κάποιος ντόπιος με ρώτησε: Τι σας αρέσει εσάς τους λευκούς εδώ; Ζέστη, βρωμιά, μηδέν υποδομές, ταλαιπώρια, αρρώστιες, χάλια φαγητό, επικίνδυνα, ανασφάλεια... Άντε ας πούμε να πάτε σαφάρι, και μετά; Ελα ντε! Δεν έχω απάντηση! Ούτε και θέλω να τη βρω! Έτσι κι αλλιώς οι έρωτες είναι ανεξήγητοι και καλά κάνουν! Τα κείμενα -φυσαλίδες κατά την προσφιλή μου ρήση- δεν έχουν κάποια σειρά. Είναι άτακτα βαλμένα ελπίζοντας να συνθέτουν ένα μικρό πάζλ. Αποτέλεσαν για μένα θύλακες οξυγόνου που κάποια ματαιόδοξη παρόρμηση με ώθησε να τυπώσω...».

Με αφορμή την έκδοση του βιβλίου θα γίνει μια σειρά παρουσιάσεων και εκθέσεων φωτογραφίας ξεκινώντας από τη Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας στις 21 Νοεμβρίου. Η τιμή του βιβλίου είναι συμβολική, 5 ευρώ και σχετικές πληροφορίες οι αναγνώστες μπορούν να βρουν μέσα από την ιστοσελίδα του και το Facebookwww.facebook.com/mamaafrica.book, www.fysalides.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass