«Παράθυρο στη Ζωή» στο Ομορφοχώρι

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΔΑΦΤΣΙΔΟΥ

Δημοσίευση: 30 Νοε 2019 16:08

Το βιβλίο «Παράθυρο στη Ζωή» της συγγραφέως Αγγελικής Δαφτσίδου, θα παρουσιαστεί αύριο Κυριακή και ώρα 7 μ.μ. στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ομορφοχωρίου.

Η εκδήλωση γίνεται στο πλαίσιο της ενημέρωσης και της ευαισθητοποίησης κατά του καρκίνου του μαστού, ενώ τη διοργανώνουν ο Μορφωτικός-Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ομορφοχωρίου και οι εκδόσεις ΠΝΟΗ. Οι γυναικολόγοι Καλλιόπη Ευαγγέλου και Γιώργος Καραδαγλής θα ενημερώσουν το κοινό, η ψυχολόγος Μαργαρίτα Μάκρη θα αναφερθεί στις ψυχολογικές παραμέτρους της νόσου και η συγγραφέας Αγγελική Δαφτσίδου θα μιλήσει για το βίωμά της μέσα από το βιβλίο. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν οι Θεοδώρα Κάλλα- πρόεδρος της UNESCO νομού Λάρισας και Βάνα Χλιάπη Γκουνιαρούδη- αντιδήμαρχος Δήμου Κιλελέρ. Καλλιτεχνικά θα ντύσουν τη βραδιά η σκιτσογράφος Μαρία Γερασοπούλου, ο Θάνος Μπαλαμπάνος στο βιολί, οι χορεύτριες ρυθμικής Χριστίνα Καραμούτη, Κέλλυ Χατζοπούλου και η αθλήτρια της Γυμναστικής Ένωσης Λάρισας Ειρήνη Τσιονάρα. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass